Dinamit lokumu yüklü kamyon mayınlı alana girdi

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Dinamit lokumu yüklü kamyon mayınlı alana girdi

Dinamit lokumu yüklü kamyon mayınlı alana girdi
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dinamit lokumu ve gübre yüklü bir kamyon, sürücüsünün uyuması üzerine yoldan çıkıp Suriye sınırındaki mayınlı alana girdi.
Yaklaşık 50 metre lı arazide yolalan , olay yerine gelen jandarma ekipleri nezaretinde vinçle alandan çıkarıldı.

Mersin'den gelen ve ile gübre yüklü, Emin Filiz yönetimindeki 63 E 8696 plakalı kamyon Şırnak'a giderken, Nusaybin' yakınlarında Suriye ile Türkiye arasındaki mayınla alana girdi.

Sürücü Emin Filiz'in biranlık uyumasıyla birlikte, kamyon girdiği mayınla arazide yaklaşık 50 metre yolaldıktan sonra durabildi. Hafif yaralanan sürücü Emin Filiz, panik halde jandarma ekiplerini cep telefonla arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin çağırdığı çekici ile kamyon, jandarma ekiplerinin yaptığı mayın kontrolünden sonra İpekyolu'na çekildi.

Yaşadığı korku dolu anlatan sürücü Emin Filiz, mayınla alanda 4 saat beklemek zorunda kaldığını belirterek, "Bir anlık gözüm kapanmış olsa gerek. Bir anda kamyonun mayınla arazide olduğunu gördüm. Durdurdum aracı ve jandarmayı arayarak yardım istedim. Karakol ekibi geldi ancak bomba imha ekipleri, n'den 4 saat sonra ancak ulaştı. Bunların yaptığı kontrolden sonra çekici ile kamyona anayola çektik" dedi.

Anayola çekilen dinamit lokumu ve gübre yüklü kamyon, daha sonra Bölge Trafik Şube Müdürlüğü bahçesine çekildi. Kamyondaki dinamit lokumu ve gübrenin Şırnak'ta nereye yada kime götürüldüğü ise açıklanmadı.
 


OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kopyala yapıştır alıntı haber paylaşmayalım. Konuları biraz özgünleştirelim.
 
  • Beğen
Tepkiler: kfahaa
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Allah korumuş.
 


Üst Alt