Dilekçe Yazmam Lazım Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Dilekçe Yazmam Lazım Yardım!
kardeşim bu gün hastalığı nedeniyle okula gidemedi devamsızlığıda çok dilekçe yazarsan izinli sayıyorlarmış bana örnek bir dilekçe gösterebilirmisiniz birde elle yazsam olur mu

DDorlion

DDorlion

Üye
Aynısını Bugün Benimde Anneme Yazdırmam Gerekli Bende Konu Açacaktım :)

Uhops

Uhops

Üye
Doktora götürün direk rapor versin.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
MAXİCEP İLK ÖGRETİM OKLU MÜDÜRÜLÜGÜNE
896758 nolu 3/D sınıfın ögrencisi Kardeşim Haydar haydaravısyon akut üşütme ve ateşlenme
nedeni ile devam etmesi gerekn derslerine gidemedi gereyini yapılmasını arz ediyorum

eklentiler.
gerekli hasta olduguna dahil doktor raporu
kullandı ilaçlar

ad soy ad
imza

• Beğen
Tepkiler: .caner., DDorlion ve Strange
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ya yanls bılgılendırmeyen once okulun ısmı örnek maxicep ilkögretim okulu müdürlügüne
bulundugu ıl altına sagya yazı cıddı tavırla sade açk yalın dıl kullancan sol alt koseye senın açk adresn sag alt koseye ad soyad adsoyadın ustune ımza sag ust koseye tarıh yazcn tmmdr

hardal00

hardal00

Üye
MAXİCEP İLK ÖGRETİM OKLU MÜDÜRÜLÜGÜNE
896758 nolu 3/D sınıfın ögrencisi Kardeşim Haydar haydaravısyon akut üşütme ve ateşlenme
nedeni ile devam etmesi gerekn derslerine gidemedi gereyini yapılmasını arz ediyorum

eklentiler.
gerekli hasta olduguna dahil doktor raporu
kullandı ilaçlar

ad soy ad
imza

Arz ediyorum değil arz ve rica ediyorum.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Doktordan raporda alabilirdin dilekce ile uğraşmadan

Son düzenleme:
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ya ne cahılsnz alt sevıyede olan ust sevıyeye yazıyosa arz ederm ust sevıye alt sevıyeye yazıyosa rıca ederm eger esıt sevıyede ıse okulla okul arz ve rıca ederm seklınde bıtırmelıahmet kartal kardesm cok kopyacısn :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Zamanında az uğraşmadık dilekcelerle
ya ne cahılsnz alt sevıyede olan ust sevıyeye yazıyosa arz ederm ust sevıye alt sevıyeye yazıyosa rıca ederm eger esıt sevıyede ıse okulla okul arz ve rıca ederm seklınde bıtırmelıahmet kartal kardesm cok kopyacısn :)

Sen mesaj yazarken ben mesajı düzenliyordum. Senin yazdığını görmedim

hardal00

hardal00

Üye
Kardeş çok cahilsin.Cümle bitince büyük harfle başlanır ve nokta konur

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
hm. Arzuhalcıym dyon yanıhardal00kardesm napalm telden gırıyz kara duzen yazıp geçıyoz :) :Dhardal00kardesm napalm telden gırıyz kara duzen yazıp geçıyoz :) :D

hardal00

hardal00

Üye
Uslubuna gönderme yaptıydım.. :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
hardal00kardesm napalm telden gırıyz kara duzen yazıp geçıyoz :) :D

Üst Alt