DiLeK KuTuSu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
para bulmak istiyorum :naughty:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
geçen haftaya kadar tek bir dileğim varken şimdi birçok dileğim var hayat ne garip...
Ama neler mi istiyorum?
Çok fazla fakat sabrı öğütler zaman
iyide ben beklerimde zaman beklemez ki beni ,...

----------Eklendi @ 05:55:35 ---------- Yazıldı @ 05:52:33 ----------

Bir gün orda olmak evet evet bu kesinlikle yaşamımın en büyük arzusu bu hayatta hiçbirşeyi bu kadar çok isyemiyorum hayatımn en önemli yaşam sebebi bu olmalı başka herşey boş hep oraya bakmaktan sıkıldım artık inşallah bir gün ordan buraya bakıp geçmişe bir oh be sonundaaaa çekerek elimde kahvemle bakabilirim...

----------Eklendi @ 05:58:48 ---------- Yazıldı @ 05:55:35 ----------

o gün geldiğinde umutlarım tükenmişmi oluyor?
Haha tabiki hayır aslında kendimi tam olarak tüm umutlarımın etrafımda uçuştuğu bir sonsuzluğun tam ortasında bulaczğım o an sıra onları tek tek yakalamakta....yakalamakla bitmeyecek şeyleri....

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Para isteyecektim ama babam bayram parası 1 milyar gönderdi :naughty: hmm albay olmayı diliyorum :)

Elektr0

Elektr0

Üye
iphone samsung Lg HTC satın almayı çok istiyom la Türkiye'ye %75 indirim li telefon satarım inş :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
anna hemen gelsin sonra hemen belle gelsin belle tam istediğim N8 olmuş aferim nokia

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kalbimdekı olsun

__xXx__

__xXx__

Üye
israili tamamen yerle bir edecek bir bombayı israile ben atmak isterim ve bir mb 560 sec amg sahibi olmak isterim bide ailem sağlıklı huzurlu olsun allah türkü korusun

estorak

estorak

Üye
gökten 3 tane ayfon düşsün biri bana diğeri bana diğeri de bana :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
en büyük sorunumdan kurtuldum pcmi tamir ettim yeni pc almaktan kurtuldum ona harcayacağım parayı rüya 478pinime harcicam şundan eminimki dünyadaki en üstün 478 pin Pc benim pcim üzerine yok yani.... :oke:
yani bu demek oluyorki eksiklerde tamamlanınca hele o dileğim gerçekleşebilecek vakit geldi bunca zaman kapıda oturuyordum şimdi içeri girme zamanı :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
şimdi aklıma geldide azıcık eroin düşsün lan gökten yarım kilo kadar:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cok sasirdim ama sevndm de
soktaym halaa ene(:
amin dym artik.d

Dafny

Dafny