fearles32
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kitap okumak yardımcı olur bence
sen kitap oku kardeş
Haydar sakin kardeşimolabilir haydaravisyon öyle düşünebilir bu gayet normal.
Kitap okuyabilir. (Kelime daarcığı geliştirmek için) Evde ayna karşısında (jest ve mimik ayarlamak için) herhangi bir konu hakkında konuşma egzersizleri yapabilirsiniz.
saolun ilginiz için ama diyelim ki kitap okumakla başlıycaz. Benim en son okuduğum kitap 6 sene önce beyaz diş adında kitap okudum ve çok beyendim. Misal ömer seyfettinin kitaplarından bir kaç tanesini okumaya çalıştım çok sıkıcı geldi. 6 senedir kitap okumuyorum ne tarz kitapla başlıycam tavsiyeniz ne olur.
2. Aşama olarak arkadaşımız ses kontrolü dedi. Bunu pek anlamadım misal kitap okurken virgül ve noktada almamız gereken nefesmi ayrıca sizin gibi sorularımı cevaplayan duyarlı arkadaşlara teşekür ederim ayrıca Regayip kandiliniz kutlu olsun (YaRDIMMM).
sizi çok iyi anlıyorum uzun bir aradan sonra kitap okumak sıkıcı gelebilir olayın serüvenin içine giremessiniz o yüzden bir olay bir mecera üzerine yazılan kitabları değide nasıl diyeyim psikolojik yada olayı dışarıdan bakıp anlatan kitaplar। okumanız iyi olabilir bence
saolun ilginiz için ama diyelim ki kitap okumakla başlıycaz. Benim en son okuduğum kitap 6 sene önce beyaz diş adında kitap okudum ve çok beyendim. Misal ömer seyfettinin kitaplarından bir kaç tanesini okumaya çalıştım çok sıkıcı geldi. 6 senedir kitap okumuyorum ne tarz kitapla başlıycam tavsiyeniz ne olur.
2. Aşama olarak arkadaşımız ses kontrolü dedi. Bunu pek anlamadım misal kitap okurken virgül ve noktada almamız gereken nefesmi ayrıca sizin gibi sorularımı cevaplayan duyarlı arkadaşlara teşekür ederim ayrıca Regayip kandiliniz kutlu olsun (YaRDIMMM).
Üstün Dökmen'in hergangi bir kitabı olabilir mesela...
Kalemi isirip konusmaya calis dil daha iyi donmeye baslar zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?