Yardım Dikkat!!! Samsung i9190 S4 mini

Konu Sahibi
Dikkat!!! Samsung i9190 S4 mini
Herkese iyi akşamlar

sizlere bi sorum olacak yabancı sitelerde dolaşırken samsung s4 mini android marshmallow romunu yüklemiş ve sonuç başarılı olmuş güya öyle söyleniyor bunun aslı varmıdır ???

Doğru olabilir android 6.0 beta dan çıksın 2-3 ay sonra CM romunu kullanabilirsiniz ama çalışabilmesi samsungun güncelleme vereceği anlamına gelmiyor
S3 suan 5.1.1 kursan çatır çatır çalıştırabilir ama samsung kitkatı bile vermedi
Bu saatten sonra samsung daha s4 bile o güncellemeyi vermez max note 3 o da vaz geçmez ise

Tepkiler: iamhasandogan
Kaynak verebilir misiniz? Şuan öyle bişey göremedim.

Tepkiler: iamhasandogan
Şuan mobilim akşam mutlaka linkini vereceğim inşaALLAH...

sa kaynağı versem reklam olmaz deme herhangi bi uyarı ban yemem deme

S3 kini i8190 android 4.1.2 antutu 8000 puan 5.1.1cm12.1 12150 puan. @Jelly Beanci doğru demiş. S4 mini i9190 n*h alacak o güncellemeyi
S4 mini 17000 puan var sanırın marshmallow ile 20000'e tamamlar.

O sitede xda da birisi yapmış demiş. Bu kişi kim bulsak ? Bide rom linklerini part1 part2 part3 halinde vermiş. Acaba sadece geliştiriciler için sdk'mı

O sitede xda da birisi yapmış demiş. Bu kişi kim bulsak ? Bide rom linklerini part1 part2 part3 halinde vermiş. Acaba sadece geliştiriciler için sdk'mı

o konuda bi yorum yapamıyorum
bi sorum olacak konu dışı yanlışlık s4 miniye samsung a3 rom yükledim ama silemedim gitti nasıl eski haline getirebilirim

o konuda bi yorum yapamıyorum
bi sorum olacak konu dışı yanlışlık s4 miniye samsung a3 rom yükledim ama silemedim gitti nasıl eski haline getirebilirim
Custom recovery kur advanced wipe yap (ne var ne yok siler adı deişebilir) sonrada odin ile yeni kuracagın romu kur

daha durun android M yani 6.0 daha beta sürümü nexuslarda bile stabil değil nexuslara çıksın CM s4 mini için rom çıkarır eğer beta kurarsanız takılmalara ısınma reset atma sorunu gibi sorunlar oluşabilir
ben g2 ye cm kurmuştum telefon güç tuşuna ne zaman bassam reset atıyordu ben de stock sürümün gelmesini bekledim
şuanda da pek stabil değil (uygulama bazında ama android gayet stabil)

arkadaş çıldıracağım ya telefonu eski haline getiremiyorum nerden bulaştıysam artık bu romlara

Lan bieri şu gelişririciyi bulsada bi takip etsek? Ben google'a baktım bi türlü bu geliştiriciyi bulamadım
Tahmini olan varmı xda'da bu adam iyi halt eder diye?