Dikkat radar var!

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat radar var!
Dikkat radar var!

Tatil aylarının başlaması ile birlikte Antalya ya akın eden tatilcilerin en çok kullandığı güzergâh ve tatil yörelerine Ankara’dan en kolay ulaşımın sağlandığı yol olan Antalya – Konya Karayolunda aşırı süratten dolayı oluşabilecek kazaların önüne geçmek amacı ile Seydişehir Emniyet Müdürlüğü bölge trafik ekipleri yol güzergâhında sürekli olarak radar denetlemesi yapıyor.

Havaların ısınmasıyla artan trafik yoğunluğunun, daha güvenli ve düzenli akışını sağlamak amacıyla radarla hız denetimleri taviz verilmeden sürekli yapılıyor. Trafiği tehlikeye düşüren ve hız sınırlarını aşan araç sürücüleri hakkında 206 YTL. Trafik para cezası uygulanıyor, araç ve belgelerinde eksiği bulunan araçlar trafikten men ediliyor.

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Bu uyarı iyi oldu ;) konya-antalya yolu bizim tatil hattı :P

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Radarlar genelde yerleşim bölgelerine 20 km kala konuluyor.Artı yolun sağ tarafına çok dikkat etmeniz gerekiyor ki RADAR KONTROL yazmadığı müddetçe radar yoktur ama RADAR KONTROL yazan levhayı görürseniz (genelde yere koyarlar :))mutlak ilerleyen km lerde RADAR kontrolu vardır.87 km ama 98 km kadr opsiyon tanıyorlar 99-100 km dedi mi cezaya girersiniz hız arttıkça da ceza katlamalı artar.Sürekli 90 km gitmek hem tehlikesiz, risksiz hem de yakıt yönünden tasarruflu olur. Hızlı giderseniz çok yorulursunuz fazla yakıt tüketirsiniz risk almış olursunuz maddi ve manevi.Bilginize...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
En güzeli kurallara uymak. :) Ceza yediğinizde keseden para çıkıyor. Para çıkınca da canınızdan can kopuyor. Halbuki o cezayı siz akıllanın diye kesiyorlar. Ama siz gerçek can kaybını değil; maddiyatı düşünüyorsunuz. Akıl koyun. :ehe:

tofy

Üye
en önemlisi can haber için teşekkürler haberci;)

suleymanvaran

Üye
arkadaşlar konya-karapınar yolunda karapınara 15-20 km kala radar banko dikkat edin.
geçenlerd ben 102 ile girdim 128 ödedim.
üstelik karşıdan gelenleri de uyarıyordum onu da görmüşler baya bi fırça attılar bana. Ben de pişkin pişkin 'gelenleri kurallara uymaları konusunda uyarıyordum' dedim ama yemedi ekipler. Dikkat edin.
şu krizde yazık mı değil

kerimcankul

kerimcankul

Üye
evet genelde sağ tarafta oluyor 97-98 km hız pek bi anlam ifade etmiyor fakat ileriki dercede hız için yüklü miktarlarda cezalar mevcut

SeRKaNCa16

Üye
anammm Radarrr :) yok abı bıktık ceza odemekten paylasım ıcın tesekkurler...

haltie

haltie

Üye
arkadaşlar konya-karapınar yolunda karapınara 15-20 km kala radar banko dikkat edin.
geçenlerd ben 102 ile girdim 128 ödedim.
üstelik karşıdan gelenleri de uyarıyordum onu da görmüşler baya bi fırça attılar bana. Ben de pişkin pişkin 'gelenleri kurallara uymaları konusunda uyarıyordum' dedim ama yemedi ekipler. Dikkat edin.
şu krizde yazık mı değil

:d: herkez bildiği radarları yazsın:naughty:

pampilo

Üye
Radar varsa da var :))

urar

Üye
arkadaşlar bu programı telefonuma kuramadım yardım edermisiniz

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Teşekkürler. :D Ya abi sende neden teşk. butonu yok :s :D