DİKKAT ! MaxiCep'in Kopyası Oluşturuluyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
DİKKAT ! MaxiCep'in Kopyası Oluşturuluyor !

Bu konuda birşeyler yapılmalı !

EroL

Emekli Yönetici
Linki kaldırdım. Zira açmış olduğunuz bu konudan, o sitenin bir yılda toplayamayacağı kadar ziyaretçi merak yüzünden siteyi ziyaret edecek

Taklitler asıllarını yüceltir. Maxicep'ten nemalanan bir çok forum sitesi mevcut. Görüyoruz ki bu siteler 1 yılını doldurmadan kapatmak zorunda kalıyorlar. Dışarıdan bakınca nasıl görünüyor bilemiyorum ancak Maxicep gibi güçlü bir forum oluşturmak için kendinden fedakarlık yapacak, alanında bilgili, kişiliğini oturtmuş ve amacının ne olduğunu bilen bir yönetim kadrosu gerekiyor.

Uyarınız için teşekkür eder, keyifli forumlar dilerim.

Tepkiler: Cezzbedici3, -Emre, Oğuzhan ve 4 diğerleri

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sağol dostum daha fazla devam edemez zaten. Birçok arkadaşımızın emek verdiği konuları kopyala yapıştır yapmışlar

Baş harfini yazsaydınız, merak ettim.

Merak etmeyin fake maxicep yakında kim vurduya gidecek.

.BlueTR

Üye
biri bana linki atabilirmi kendi konularımdan görürsem gidipte bir güzel sövecem herkes için

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
linke gerek yok arkadaşlar. Erol abi haklı. Bende istemeden adamın istediğini yaptım keşke yöneticilere pm atsaydım

Ben bir ara böyle bir site görmüştüm. Bizim sitedeki konuların aynısı vardı.

KayraBey

Üye
Bu tip kopyala-yapıştır site çok var.Benim Spb görsel paketler konumda birçok sitede mevcut.

Vayyy

Oğuzhan

Üye
bu konuyu görünce benim cfw konularını araştırdım çalan var mı diye çok var bir tanesi de Kabız Civciv benim arkadaşım ondan alıp düzenledim yazmış

Tepkiler: -Emre
Vay uyanıklar varmı kopya la yapıştırma adamlarsa gelsinler kapışalım

15097

Üye
Co-adminimizin de dedigi gibi taklitler asillarini yuceltir

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
abi 2 buçuk milyonluk site kopyacılar çok olur DDD ama tabi bizim gibi asla olamazlar !

Feel You

Üye
Siteyi birisi mesaj atabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...