Exalans
Üye
dikkat inanmayın !
>Afrika`da acliktan cocuklar olmekte UNICEF`in MSN ile yaptigi anlasma >sonucu, olen ve geriye kalan cocuklar icin yardim kampanyasi >baslatilmistir. >Bu maili ne kadar cok kisiye gonderirseniz, bu anlasma geregi 5 EUR >UNICEF`in hesabına gececektir. >Afrika ve tsunami cocuklarimiza. >Sefkat Cagrisi' kampanyamiza katilin lutfen. >Aldiginiz bu mail ve az sonra gondereceginiz mailiniz 10 EURO kazandirdi >bile Unicef`e. >Lutfen olmekte olan cocuklari yasatalim. >Her 3 saniyede 1 cocugun acliktan oldugunu unutmayalim. >BU MAILI TUM YAKINLARIMIZA YOLLAYALIM Size gonderene bile...
sizede bunun gibi mailler gelirse inanıp sağa sola yollamayın bazı şerefi eksikler siz bunu bütün kişilere yolladığınızda dolayısıyla kendisinede geleceği için adres kısmındaki bayan msn adreslerini almak için yapıyolar zaten bizim milleitimizin bu işler için gösterdiği çabaya hayran kalıyorum
sizede bunun gibi mailler gelirse inanıp sağa sola yollamayın bazı şerefi eksikler siz bunu bütün kişilere yolladığınızda dolayısıyla kendisinede geleceği için adres kısmındaki bayan msn adreslerini almak için yapıyolar zaten bizim milleitimizin bu işler için gösterdiği çabaya hayran kalıyorum