Dikkat haciz memuru kapıda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet adem

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat haciz memuru kapıda
Tüm borcunu kapattığını sandığım avea hattımda 47.51 TL'lik bir fatura kalmış. Avea bu fatura ile ilgili herhangi bir bilgi, uyarı göndermediği halde aylar sonra elime Ankara İcra Dairesi'nden ödeme emri ulaştı. Bu 47.51 TL'lik fatura 252.24 TL olarak tarafımdan ödenecektir elbette. Ancak bugünden tezi yok Avea ve onu uzantısı olan tüm şirketlerle ilişiğimi keseceğim ve çevremdeki tüm arkadaşlara aveadan kurtulmalarını tavsiye edeceğim.

brkblx

brkblx

Üye
bu durumda bu ülkeyide terketmen lazım dostum..malesef burası Türkiye ve bu tür şeyler sadece avea da degil her yerde her firmada yaşanan şeyler..benimde başıma işbankasında aynı konu geldi..ögrenciyken aldıgım maximum kartımı bi şubeden iptal ettirmiştim ancak adamlar kartı iptal etmemiş , kayıp çalıntı bildirmişler..benim şubeme yeni kart gelmiş ve hiçbir borcu olmamasına rağmen o kart a kart kullanım ücreti diye bi ücret borç olarak eklenmiş..ögrenci olmamdan ötürü evi taşımıştım, dolayısıyla bana extre flanda ulaşmadı..bende nasılsa kapattım diye takipçisi olmadım ve 25 ytl lik kart borcu yıllar sora karşıma 200ytl olarak çıktı..malesef hat alırken hada kart alırken okumadan imzaladıgımız o kocaman sözleşmelerde bu tür durumlara karşı haklı çıkmalarını saglıycak her türlü önlemi almış oluyor bu firmalar..geçmiş olsun..

ilkercik21

Üye
bende sizler gibi aveadan şikayetçiyim.onlar böyle kurnazlık yapacaklarını sanıyorlar ama aldanıyorlar kapattığım hattıma no değişmeden önce borcu vardı dediler. bende diğer hatlarımıda kapatmaya karar verdim.türkcell sabit 45 e geçtim hiç değilse ne kadar fatura gelecek derdim yok daha uygununu bulursam onada geçerim. hiçbiri babamın oğlu değil.organize olabilsekherkes bir hatta geçse ister istemez diğerleri kendini sorgular,bu işten biz tüketiciler karlı çıkarız

pampilo

Üye
Ben de Avea ya kızıp Turkcell kamu her yöne 1500 e geçmiştim fakat Turkcell in gönerdiği faturalar sonucunda pes edip tekrar avea ya dönmek zorunda kaldım. Turkcell'in s..im gücüne 6 ay dayanabildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...