DİKKAT!.. Facebook'u Kullanan Milyonlarca Genç Kız Risk Altında !

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

İngiltere’de yayınlanan bir rapora göre, internet dünyasının en popüler sosyal ağı Facebook’u kullanan milyonlarca genç kız risk altında.

İngiliz ‘The Daily Mail’ gazetesi, internet dünyasının en popüler sosyal ağı Facebook’un milyonlarca genç kızı risk altına soktuğunu yazdı. İngiltere’de yayımlanan raporun sonuçlarına göre, yüzde 25’in üzerinde sekiz ve 11 yaş arası çocuklar yaş sınırını aldırmaksızın kişisel detaylarını Facebook ortamında milyonlarca kişiyle paylaşıyor.

Çocukların ciddi şekilde risk altında olduğu Watchdog Ofcom ( Tüketiciyi Koruma Organizasyon) tarafından yayımlanan rapor sonunda ortaya çıktı. Rapora göre, çocuklarının internette ne yaptığını bildiklerini söyleyen aileler aslında çocuklarının bilgisayar başında ne yaptıklarınından habersiz.

Daily Mail’in haberine göre, birçok genç kız sayfaya koyduları açık saçık fotoğraflarıyla kendilerini riske sokuyor. 14 yaşındaki kızların bile göğüsleri açık fotoğrafları internette sergilediklerini yazan gazete ailelerin ve çocukların kendilerini bekleyen tehlikelerden habersiz olduğunu yazdı.
Watchdog Ofcom’un İngiltere’de şok etkisi yaratan raporuna göre, genç kızların sergiledikleri bu açık görüntüleri ile kendilerini sübyancıların hedefi haline getirdikleri yazdı.

Rapor, milyonlarca ailenin, Facebook ve Myspace gibi sosyal ağ oluşturmak için kullanılan sitelerin, çocukları içine düşürdüğü tehlikeden habersiz olduğu gerçeğini ortaya koydu ve bu konuda vurdumduymaz olan ailelerin sorumlu tutulması gerektiğini yazdı.

DHA

gürsoy

Üye
ßen biliyodum da açmadım :coold:

ciddi ciddi yorum yazmakta gerekirse bazen kız olmaktan nefret ediyorum bazı kişiliksizler yüzünden YARADAN akıl fikir versin böle kızlara tabii akılları varsa :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
ßen biliyodum da açmadım :coold:

ciddi ciddi yorum yazmakta gerekirse bazen kız olmaktan nefret ediyorum bazı kişiliksizler yüzünden YARADAN akıl fikir versin böle kızlara tabii akılları varsa :)

Kız Olmaktan Neden Nefret Ediyorsun Ki?:allalla:

paradox1026

paradox1026

Üye
Kız olmak çok zor:D şükür erkeğim:D:D

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
kişisel bilgilerinin paylaşıldıgı bir site o yüzden erkek ya ad kız sakıncalı.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Haklısın ama onlardada suc war

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bütün kızlar aynı değil hepsini aynı kefeye koymamak lazım

ycg35

ycg35

Üye
bn biliyodum facebook un böle şeyler çıkarcağını bn ztn böle sitelerdn nefret ediyorum..

guest1212

guest1212

Üye
ben erkek olduğum için problem yok :D:D

canmir

canmir

Üye
ya arkadaşlar allah hrkese akıl fıkır vermiş o kendısının tercihi bırazda ailenın sorumsuzluğu kız yada erkek olmakşla bı alakası yok neyı tartısyosunuz ya

Üst Alt