<<DİKKAT>> Ermeni Tasarısı Oylamaya Açıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
<<DİKKAT>> Ermeni Tasarısı Oylamaya Açıldı..
2.5 MİLYON ÇAPULCUYA KARŞI OY KAMPANYASI 300.000.000 TÜRK'TEN
GELMELİ Kİ DÜNYA TİTRESİN YERİNDEN VE OYLA DA OLSA SİNEK GİBİ EZELİM ONLARI

Msnbc de Ermeni Tasarısı için oylama var; 'yes' şıkkında 1,5 milyon ermeniyi Türklerin yok ettiği iddia ediliyor.
Bu durumu değiştirmek için 'no' şıkkına basmanız gerekiyor.
Ülkemize destek olmak için aşağıdaki linke tıklayıp 'no' ile başlayan şıkkı işaretleyiniz.
Ankete siz de katılın.
Dünyanın en çok tıklanan sitelerinden olan msnbc de yapılan bu karalama kampanyasında ülkemize destek olunuz..

POWER

POWER

Üye
Attım bir oy ;)

omayra

Üye
Sayfa açılmıyor

POWER

POWER

Üye

lovestar

lovestar

Üye
Should the United States formally recognize the World War I-era killing of Armenians as genocide? * 1629955 responsesYes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same.
21% No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East.
78% I'm not sure.
0.8%

son durum bu.oylamaya devam.bilgilendirme için tşkler...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz İçin Teşekkürler..

Tarihin Her Sayfasında Olduğu Gibi Böyle Küçük Bir Karalamadan da Alnımızın Akıyla Çıkacağız..

brhm32

brhm32

Üye
sağolasın bu konuyu açtığın için attım bir oy

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Duyarlılığın İçin Çok Teşekkür Ederim... Bu Ülke Bizim... Bizim Dediysemde Lafıma Aldanmayın... Bu Topraklarda Yaşıyan Herkesin Değil... Gururla Göğüsünü Gere Gere Ne Mutlu TÜRKÜM Diyebilenlerindir... Verdim Oyumu... İyi Forumlar...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Duyarlılığın İçin Çok Teşekkür Ederim... Bu Ülke Bizim... Bizim Dediysemde Lafıma Aldanmayın... Bu Topraklarda Yaşıyan Herkesin Değil... Gururla Göğüsünü Gere Gere Ne Mutlu TÜRKÜM Diyebilenlerindir... Verdim Oyumu... İyi Forumlar...

:oke::oke::oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benden de bir oy...
Teşekkürler Mustafa!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt