Dikkat C6-00 V40.0.021 yazılımı çıktı yep yeni ve inanılmaz hızlı internet tarayıcısı ile birlikte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dikkat C6-00 V40.0.021 yazılımı çıktı yep yeni ve inanılmaz hızlı internet tarayıcısı ile birlikte..
modların yoğunlaştığı şu günlerde bi güzel haberde c6 yazılımdan geld, tabi 5800 x6 52xx serileri için çok iyi haber binh24 hemen iş başına koyuldu yani c6 yazılımının en stabil versiyonu ile karşılacağız

,

Ovi Haritalar en son Sürüm
Browseri N8 in Browseri gibi hızlı ve versiyonu 7.1.4 ten 7.3.1.25 e yükselmiş..

Daha binh24 ün açıklamadığı bir çok şey

Tepkiler: ankara rüzgarı

-efşan

Üye
bak bu güzel oldu işte

-efşan

Üye
dostum yazılımı kullandınmı
tr için yok galiba

Desene Artık Telefon 5800 oldugu günleri unutacak

şimdi baktım binh24 ün blogundan bayağı bir geliştirme yapmış adam. Şüphesiz yeni baz alacağımız fw bu olucak gibi...

arkadaşlar link verebilirmisiniz incelemek istiyorum birazda

al sana linkleri

D€nizhaN;3530021' Alıntı:
al sana linkleri

saol arkadaşım

arkadaşlar nokia c6 için yazılım güncellemesi mi çıkartmış

--Usta--

Üye
arkadaşlar nokia c6 için yazılım güncellemesi mi çıkartmış
<br />
<br />

evet çıkalı 3 gün oldu .zaten binh24 hemen 5800 a port edip kurmuş ancak çok sayıda bug ve problem olduğunu söylüyor.ve v20 deki modların çoğunun v40 da çalışmayacağını söylüyor

Tepkiler: ankara rüzgarı

sağol kardeş zaten ben telefonumu güncellemek için sormuştum modifiye fw kuruluydu artık orjinale dönerim saol

----------Eklendi @ 14:44:13 ---------- Yazıldı @ 14:18:11 ----------

Arkadaşlar orjinal c6-00 v40.0.021'i benim navifirm'de indirilmiyoda bana bu yeni yazılımı upluad edebilecek var mı??

Acill

Şimdilik Türkçe desteği de yok sürümün.

Şimdilik navifirm'de yok. Çıkmayabilir belki de.

zaten bana pek inandırıcı gelmedi resimler yazılım bilgilerinin olduğu ilk resimde ve sonraki ev ekranının olduğu resimde yazılar kenarlara kaymış ama menünün olduğu resimde yazılar ortalı ve genişletilmiş menü uygulanmış gibi

Sürüm çıkmış. V40 navifirmde var. Türkçe olarak yok. Onu demek istemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...