Dikkat ( Alıntıdır )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cllgr

cllgr

Üye
kendine yapılmasını istemediğin şeyi,başkasına yapma.ne zevk alırlar bilmem birilerine zarar vermekden.güzel şeyler yapalım iyi hatırlanalım,kötülükden kimseye fayda gelmez.

sambadisakkarit

Üye
Hoydonkçum siteye daha fazla girmem mümkün lakin açık bulmakta zorlanıyorum. :P

IPB WARNING :wacko:

aTTra

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by sambadisakkarit@Nov 7 2005, 04:53 PM
Şimdi ben sevmediğim bir kişinin msn adresini böyle bir hikaye ile forumlarda duyursam. Sonra hayırsever arkadaşlar da bu msn adresini haklasa (hack etse) başım göğe erer mi? :huhu:

Alıntılara gıcık oluyorum. Alıntıysa kaynağını belirt. Kaynağını belirtmeyeceksen neden alıntı yapıyorsun? Alıntıların yapıldığı her forum sitesi potansiyel üye kaybı anlamına mı gelmektedir?

Alıntıya hayır. Aslında evet ama kaynak belirtmek şartı ile...

Hadi bakim göreyim sizi... :wacko:
[post=205923]Quoted post[/post]​

Kaynak : DH Forum...

Oldu mu? :huhu:

Clausius Clapeyron

Üye
Uyarı için Teşekkür ederim :oke:

depresif

Üye
Ya Arkadaşlar bu kadar tepki göstermeyin bence bazıları bundan acayip para kaldırıyo haberiniz yok
Mesela tanıdığım bi kaç manyaks arkadaş var bi kaç programlar vede önceden kurdukları kızların web kamera görüntülerini adam kendisinin gibi gösteriyor ahuylu yada ayşe uzantılı bir mail adresi alıp koyuluyorlar işe
sonra da bi kaç safı kafalayıp işte bir miktar sohbeti koyulaştırmakla iki kamera göstermeden sonra ya seni aramak isterim aama kontörüm yok bana kontör yollarmısın diyor
saftirikler tabii bazıları uyanık çıkıyor önce arayıp sesini dinliyor tabii bu durumlara karşı yanlarında bayan mutlaka bulunduuruyorlar.Adamlar da artık inanıp geliyor yola bir gün arkadaş bana sabah kontör miktarını gösterdi sabah "0" olan kontör akşama "400" oluyor
Yani demem o ki bu arz talep döngüsü doğanın bir kanunu gibi görmek lazım o kadar tepki göstermenin bir manası yok bence incinen olacaktır ama bence sanal alemde olsun doğal alemde olsun içinizi açmayın herkese mutlaka tabunuz olsun mutlaka bir acabayla yaklaşın olaylara SELAMETLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt