Dijital kartınız ile digikutunuz eşlenmemiş Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dijital kartınız ile digikutunuz eşlenmemiş Sorunu
23 Mart sabahı digitürkümüzü açtığımızda yayın alamadık. Teknik servisi aradık ve 20 lira bedelinde yeni bir cihaz getirdiler ve taktılar. Gün içerisinde yayın gelecek denildi, tvnizi açık bırakın sinyal gönderecez dediler ancak ve sinyal var ne bişey. Akşama doğru digi müsteri hizmetlerini aradık ve kutunuza sinyal gönderecez dediler yarım saat sonra yayın gelir dediler. Bizde yine sinyal beklemeye koyulduk tv başında. Ama yine yayın gelmedi ve tüm gece trt izlemek zorunda kaldık. Az önce tekrar aradım müsteri hizmetlerini ve sinyal gönderebiliyoruz cihazınız çalışıyor diyor, Ya bu yayınlar bana görünmüyor yada bu sinyal bize gelmiş gibi görünüp sizi kandırıyor.

Gün içinde yayın gelecekmiş müşteri hizmetleri öyle dedi ama benim umudum yok varmı bu hatayı daha önce yaşayıpta paçasını kurtaran ? ekranda şöyle yazıyor:

''dijital kartınız ile digikutunuz eşlenmemiş''

greenmile

greenmile

Üye
aynı durum benim başıma birçok kez gelmişti ama ben turksat üzerinden ligtvyi izliyorum.Kanalda 2-3 gün aralıksız beklediğim olmuştu en sonunda kartın üzerindeki chipi silgiyle silmiştim ve yayın açılmıştı:) Ama senin sorun cihazla alakalı galiba

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorunu çözdük. Cihaz arıza yaptığında yeni bir cihaz getiriyorlar. Ama yeni kutu ile birlikte birde yeni kart getirmeleri gerekiyormuş. Teknik servisinizi bu yönde uyarın. Birde kutu ve kart numaralarini müşteri hizmetlerini arayarak teyid edin, farklı numaralar çıkar ise müşteri temsilcisini azarlayin. Bunlari yaparsaniz sorun çözülür.

Aynı problemi yaşayan ve bu yazıyı okuyan var ise soru sormaktan çekinmesin her zaman yardım edebilirim.

Üst Alt