Dijital Fotoğraf Makinası Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
Dijital Fotoğraf Makinası Önerisi
Merhaba arkadaşlar...
En fazla 260 Tl değerinde dijital kompakt fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.8 ila 10.2 megapiksel olursa iyi olur.En az 640x480 çözünürlüğünde sesli video kaydı,gülümseme modu,yüz algılama gibi özellikleri olan,gündelik kullanım için bir dijital fotoğraf makinası arıyorum.Şu ana kadar Samsung ES20,Samsung ES25,Samsung L110 ürünlerini inceledim.Eğer kampanya vs. var ise onları da eklemenizi ve yorumlarınızı da bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...:)

elive

elive

Emekli Yönetici
SAMSUNG PL50 tavsiye ederim. istediğin ve yazdığın bütün özellikler var...+20 tl ekle al. 280 TL. :)

godsmack06

Üye
canon a480'i öneririm.. çılgınalışveriş sitesinde bakabilirsin havale ile fiyat daha da düşüyor

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
PL50 gayet şık ve kullanışlı görünüyor,eğer üstüne ekleyecek kadar para toplayabilirsem ilk tercihim o olur:)Süper makro ile yaklaşık 1 cm den bile makro çekim yapabiliyoro_O.3200 ISO hassasiyeti,sanırım mp3 player da var(biraz abartılı oldu galiba ama öyle yazıyor,"samsungimagine.com")800X592 pixel video kaydı,3X optik zoom,Lityum İon pil ve dahası....:naughty:

elive

elive

Emekli Yönetici
PL50 gayet şık ve kullanışlı görünüyor,eğer üstüne ekleyecek kadar para toplayabilirsem ilk tercihim o olur:)Süper makro ile yaklaşık 1 cm den bile makro çekim yapabiliyoro_O.3200 ISO hassasiyeti,sanırım mp3 player da var(biraz abartılı oldu galiba ama öyle yazıyor,"samsungimagine.com")800X592 pixel video kaydı,3X optik zoom,Lityum İon pil ve dahası....:naughty:

selam dostum. sana güzel bir haber şuanda Samsung PL 50 Darty'de 259 TL den satılıyor.. Bilgin olsun :)

elive

elive

Emekli Yönetici
canon a480'i öneririm.. çılgınalışveriş sitesinde bakabilirsin havale ile fiyat daha da düşüyor

Canon a480 benim beğendiğim makinalar arasında.. farkedermi bilmem ama 2 adet alkalin kalem pille çalışıyor..

furkan3842

furkan3842

Üye
sayın jeff buyur

CANON
6 Taksit 894 TL
+ KDV 1.055 TL
KDV DAHİL 10 Taksit 1.016 TL
+ KDV 1.199 TL
KDV DAHİL

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sana uygun sony var 10.1 megepiksel 241 lira :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kodak m853 öneririm ben 3 senedir kullanıyorum..

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ES73, Sony W180 ve Nikon S220 Arasında kaldım hepsi birbirinden cazip... :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt