dijital fotoğraf makinası 250 lira civarında öneri ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leqo35

leqo35

Üye
    Konu Sahibi
dijital fotoğraf makinası 250 lira civarında öneri ?
arkadaşlar konuda dediğim gibi 250 lira civarı alıcam önerilerinizi bekliyorum

R.A.M

R.A.M

Üye
o fiyata en iyi alabileceğin kamera

coffeguy

coffeguy

Üye
ben fujifilmi beğendim ama 280 lira modeli jx420 sizce nasıl ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kullanım amacınız ne olacak? İhtiyacınız nedir? Biraz daha bilgi verebilirseniz daha net yardımcı olmaya çalışayım. Sırf fiyatı ve görünüşüne göre cihaz tavsiyesinde bulunmak istemiyorum.
Şahsen meraklı ve alternatif çekim modlarını denemeyi seven birisiyimdir. Daha önce Fuji Av100 almıştım sırf elimin altında bulunsun diye. Biraz çekim yapıp alışınca farklı çekim modları denemeye çalıştım ama ayarlar beni çok kısıtlıyordu ve cihaz değiştirmek zorunda kaldım. Fujiye de verdiğim 160 TL boşuna verilmiş oldu.
Şuan Canon SX150 kullanıyorum ve manuel modu bulunan kompakt boyutlarda 12x optik zoomlu bir cihaz. Yaratıcı çekimlere merakı olan birisinin SLR cihazdan önce kesinlikle SX150 tarzı bir makine almasını tavsiye ederim. Birçok ayarı ve tekniği kavramak için imkan tanıyan bir cihaz. Şuanda da hepsiburadada 300 TL gibi bir fiyatı olması lazım. Tek sıkıntısı pil tüketimi yüksek. Yüksek kapasiteli şarjlı pil ile kullanılırsanız sorun olmaz. 3000 mah piller ile de bu sorun çözülüyor ve şarj aletiyle birlikte pil fiyatı 30-40 TL yi geçmez.

coffeguy

coffeguy

Üye
kullanım amacım daha çok video çekimi konusunda olacağı için kaliteli ama 300 ü geçmicek bi fotoğraf makinesi arıyorum . pilli olmayacak herkes nikonu canonu tercih ediyor ama alacağım kompakt makine bu yüzden herkes yanılıyor. mağazadaki görevliler ayrı ayrı şeyler söyleyince kafam iyice karışıyor. video kalitesinde memnun olacağım bir makine arıyorum kısacası.

- - - Eklendi - - -

:tşk:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kullanım amacım daha çok video çekimi konusunda olacağı için kaliteli ama 300 ü geçmicek bi fotoğraf makinesi arıyorum . pilli olmayacak herkes nikonu canonu tercih ediyor ama alacağım kompakt makine bu yüzden herkes yanılıyor. mağazadaki görevliler ayrı ayrı şeyler söyleyince kafam iyice karışıyor. video kalitesinde memnun olacağım bir makine arıyorum kısacası.

- - - Eklendi - - -

Video konusunda Canon güzeldir. Ayrıca çekim sırasında yakınlaştırma sırasında motor sesini çekime en az yansıtan cihazlar da Canon ürünleridir. Birçok firma motor sesi yüzünden çekim sırasında sesi keser. Şuan linkini hatırlamıyorum ama Sx150 nin bir videosu vardı bununla ilgili yakınlaştırmada sesi kısmıyor. Ayrıca 12x optik yakınlaştırmalı kompakt makine boyutlarında bir cihazdır. Tabi ki tercih sizin, ben sadece tavsiyede bulunuyorum.

coffeguy

coffeguy

Üye

- - - Eklendi - - -

araştırıken canon a2300 buldum çok hoşuma gitti şahsen :oke:

coffeguy

coffeguy

Üye
peki plastik veya metal gövde arasında bir fark olurmu ????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt