diiikkkaaatt !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
diiikkkaaatt !!!!!
----------------------------DUYURU ARKADASLAR---------------------------------------

lBu ay itibari ile msn lere to lu saldırılardüzenlemeyi amaçlıyan rus hacker kuvvetleri nintürkiyede vede birkaç ülkedeki msn lere zararvermesi bekleniyor. @rht.com uzantılı bir adresikabul etmeyin. saldırılar to lu haldegerçekleşecektir.listenizdeki birisi eklerse virüssizede bulaşıcaktır. bu mesajı herkeze dağıtın.

Tepkiler: OğuzcanAbi, KaranlıƘ Ƈoƈuq, fnldstntn ve 1 kişi daha

Revengeful

Emekli Yönetici
Uyarı için sağol dostum

zibidi39

Üye
biz türküz bize bişey olmaz

zibidi39

Üye
JohnRambo™;2699458' Alıntı:
Sen istersen bi dene sonra bizede olanları heber ver... Kendine bu kadar güvendiğine göre...
Bu arasa bilgi için teşekkürler...
mumkunse soyledıgım seyle ılgılı bı bılgın olmadan bıdaha yorum yapma canım.bı baska konudakı dıyaloglar cercewesınde boyle bı yorum yapmıstım oke

zibidi39

Üye
KaranlıƘ Ƈoƈuq;2700282' Alıntı:
bi mail adresi ver bende ip adresimi değiştiricem yoksa evimi bulurlar
sonra sorun yok

--------------- Ekleme ---------------

bilişim suçları mahkemesine bildirin bu mail adresii
hıde ıp platınıum dıe bı programın varlıgından hbaerın yokmu be kardesım onu ındır ıp nı bolıvyadan goster o zaman bısey olmuo

biz türküz bize bişey olmaz
Malesef bana oldu..Sanırım bu msn yüzünden 4,5 tane isdek gelmişti ekledim 2 gün sorna facebook hesabım msn falan herşleyim çalındı.şifremi unuttum dediğimde böyle bir epostayok diyor önceden hotmailimle facebook hesabı benzer sosyal ağları bağlamıştım şimdi hiç birine girmiyor...

Dafny

Üye
teşekkür ederiz

yaw alsınlar biz fakiriz bize bişe olmaz

Revengeful

Emekli Yönetici

Herkesi ekleme dile kolay 1000 kisi vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...