p-siko mobile
Üye
-
Konu Sahibi
-
biz türküz bize bişey olmaz
mumkunse soyledıgım seyle ılgılı bı bılgın olmadan bıdaha yorum yapma canım.bı baska konudakı dıyaloglar cercewesınde boyle bı yorum yapmıstım okeJohnRambo™;2699458' Alıntı:Sen istersen bi dene sonra bizede olanları heber ver... Kendine bu kadar güvendiğine göre...
Bu arasa bilgi için teşekkürler...
yolla bakalım olcakmıKaranlıƘ Ƈoƈuq;2700260' Alıntı:sağol
bizde onlara gönderelimmi
ben biğliyom yapmasını
bi mail adresi ver bende ip adresimi değiştiricem yoksa evimi bulurlaryolla bakalım olcakmı
hıde ıp platınıum dıe bı programın varlıgından hbaerın yokmu be kardesım onu ındır ıp nı bolıvyadan goster o zaman bısey olmuoKaranlıƘ Ƈoƈuq;2700282' Alıntı:bi mail adresi ver bende ip adresimi değiştiricem yoksa evimi bulurlar
sonra sorun yok
--------------- Ekleme ---------------
bilişim suçları mahkemesine bildirin bu mail adresii
ip adresi √hıde ıp platınıum dıe bı programın varlıgından hbaerın yokmu be kardesım onu ındır ıp nı bolıvyadan goster o zaman bısey olmuo
Malesef bana oldu..Sanırım bu msn yüzünden 4,5 tane isdek gelmişti ekledim 2 gün sorna facebook hesabım msn falan herşleyim çalındı.şifremi unuttum dediğimde böyle bir epostayok diyor önceden hotmailimle facebook hesabı benzer sosyal ağları bağlamıştım şimdi hiç birine girmiyor...biz türküz bize bişey olmaz
[RedaLöRd]#;3043875' Alıntı:
Malesef bana oldu..Sanırım bu msn yüzünden 4,5 tane isdek gelmişti ekledim 2 gün sorna facebook hesabım msn falan herşleyim çalındı.şifremi unuttum dediğimde böyle bir epostayok diyor önceden hotmailimle facebook hesabı benzer sosyal ağları bağlamıştım şimdi hiç birine girmiyor...
Herkesi eklemedile kolay 1000 kisi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?