Digital Dark Series by Sudestada78 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Digital Dark Series by Sudestada78 Unsigned
Digital Dark Series

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: alexkara, yaren_dede, ozgecen ve 1 kişi daha

Tuba

Tuba

Üye
teşekkürler...

serecans

serecans

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
n000k

n000k

Üye
oo abicim güzelmiş bunlar :) :oke::op:

• Beğen
n000k

n000k

Üye
yeşilini kurdum :) bak bakalım güzelmi?? bende transparant wether ile rss wigetlerini kuramıyorum yaw :(

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla süper olmuş kardeş bak içim gitti şimdi :) yalnız ben olsam kırmızı seçerdim kırmızı siyah uyumu daha güzel oluyo tabi bu benim zevkim. hava durumuda bende sorun çıkarmıyo kurabiliyom ben sadece müzik ve digital saat kuramıyom en lazım olanlar napaşım onlarda olmayıwersin artık belki bi formatla falan hallolur ama bi sürü şey var telde sil baştan yapamam bu ikisi için..

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
al benden de o kadar format atmak gelmiyor içimden :) herşeyi yenden yüklemek offf ölm valla.. bazı dijitalleri bende kuramıyorum ama napalım dediğin gibi olmayıversin onlarda.. bişey sorcam abi bu file managerlardan Xplore kurulmuyor tele benim ya!!! hiç bir versiyonu hemde.. yarıya kadar geliyor sonra yüklenemedi diyor.. Fe-Pro kullanıyorum.. yalnız herkes hep bu x-plore önerdiği için onu kurmak istedim ama olmadı.. konulara yorumlardan okuduğum kadar başkalarıda kuramıyor.. neden acaba??

jatvalca

jatvalca

Üye
sarıyı aldım sadece emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
al benden de o kadar format atmak gelmiyor içimden :) herşeyi yenden yüklemek offf ölm valla.. bazı dijitalleri bende kuramıyorum ama napalım dediğin gibi olmayıversin onlarda.. bişey sorcam abi bu file managerlardan Xplore kurulmuyor tele benim ya!!! hiç bir versiyonu hemde.. yarıya kadar geliyor sonra yüklenemedi diyor.. Fe-Pro kullanıyorum.. yalnız herkes hep bu x-plore önerdiği için onu kurmak istedim ama olmadı.. konulara yorumlardan okuduğum kadar başkalarıda kuramıyor.. neden acaba??

walla bilemicem kardeş ya ben bütün versiyonları kurabiliyorum bende sorun yok belki yüklü bişeyler etkiliyordur. Emin deilim yani

---------- Eklendi @ 23:01:11 ---------- Yazıldı @ 23:00:22 ----------

sarıyı aldım sadece emeğe saygı teşekkürler

çekinme hepsini al belki ilerde deiştirmek istersin :) arayıp bulacam diye uğraşma sonra :rica:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt