Digital Clock (small), Gallery and Flipclock By Dima-Zh1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMED...

AHMED...

Üye
anlatım kardeşim öncelikle ihtiyacımız olAN 3 adet program 1. Program themeFX
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-691651.html
2.program sis editör
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-675546.html
3. Program xplore link vermiyorum hepimizde vardır :D

bütün bu uygulamaları kurduktan sonra yüklemek istediğiniz digitalclock mif halinde ise recource isminde klasör oluşturuyoruz daha sonra bu klasörun içinede apps isminde klasör oluşturup zip e taşıyoruz sonra bu mife ait jpg resmini de ziple aynı olacak şekilde adlandırıyoruz yanlız türkçe karakterler olmayacak örneğin digitalclock red by AHMED :D Neyse elimizdeki jpg ve zip klasörunu hafiza kartındaki themeFX klasörunun içindeki Widgets_Single klasörune taşıyoruz ve mifle ilgili işlem Bitti themefx programı açıp istediğimız saati uygulayıp telefona restart atıyoruz .

Şayet yüklemek istediğiniz saat sis halinde ve bu dahili bir bileşen hatasi alıyor isek 2 PROGRAM SIS EDITÖR u açıyoruz

seçeneklerden sis/sisx aç a TIKLIYORUZ

indirdiğimız sis dosyasinin yerini buluyoruz

ve okey deyip karşımıza çıkan pencerede aşağıya doğru iniyoruz

dosya listesine TIKLIYORUZ karşımıza böyle bir pencere açılıyor

seçeneklerden tümünü çıkart diyoruz

çıkartmak için sana dosya yolunu soracak dosya yolu kolaylık için E/DATA/SISEDITÖR e basıyoruz ve sis dosyası çıkartılıyor
siseditör programıyla işimiz Bitti kapatıyoruz daha sonra xploreyi açıyoruz yapandan Allah razı olsun :D

xplore ile E/DATA/SISEDITÖR klasörune gidiyoruz aaaa birde ne görelim bizim sis dosyası klasörler halinde :kop2:
karşımıza üç adet klasör gelecek içinde private resource ve sys şeklinde

bu klasörleri xplore yardımı ile zipe KOPYALIYORUZ tabi yine zip dosyasinin ve yüklemek istediğimız digitalsaatin jpg resmini içinde Türkçe karakterler içermeden ziple aynı olacak şekilde adlandırıyoruz elimizde şuanda yine iki adet dosya oldu

bu iki dosyayı yine hafıza kartındaki themeFX Widgets_Single klasörune TAŞIYORUZ :) BURADA IŞLEM TAMAM En başta kurmuş olduğumuz themeFX programını açıyoruz widget TEMALARINA TIKLIYORUZ daha sonra tek widget TEMALARINA TIKLIYORUZ :D bizim sis dosyası en üstte duruyor

oluşturduğunuz digitalclocka tıklayıp uygulanmasıni bekliyoruz uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlatıyorum işlem bu kadar.
Eğer saati uygularken ilk önce open4all yamasini aktiflestirin gibi bir uyarı alırsanız sıkıntı yok :D yine yeniden başlatın saat uygulanmis Olur :)

bu anlatmı konu olarak açmayı isterdim hatta açma girişiminde bulundum :D son resmi eklerken opera kasildi ve kapandı çok büyük şanssızlıktı :D sürekli mobil olduğum için zor oluyor bazı şeyler bu yöntemi deneyin bi ben bütün saatlerde metin saati hariç başarılı sonuç aldım. Kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

bu programları bizim için Türkçeleştiren abimize sayılar sunuyorum sayende

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık abi :alkis bundan sonra bende dijital saat yükleyebileceğim :D :)

AHMED...

AHMED...

Üye
:D sende sorun yok ki dahili bileşen hatasi bile almıyorsun :D belle refresh de yüklü değil :D ama ben valla çok tırmaladim saat yükleyecem diye

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
bende dijital saat olmuyor ama.kırk yılda bir avkondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben :hmmm

AHMED...

AHMED...

Üye
avkonla ilgisi olsa bu güncellemeden önce onlarca saat değiştirdim hiç sorun olmamıştı :) bu da garip bir durum olsa gerek ama benim sorunum çözüldü :D o yeter bana sevdim bu themefx i

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt