Digital Chocolate 2009:Pirate Ship Battles ML S60 v3,v2 Tüm Version ! By OnurBaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Digital Chocolate 2009:Pirate Ship Battles ML S60 v3,v2 Tüm Version ! By OnurBaba

S60 v2 Version !
S60 v3 Version !

By OnurBaba

Ekli dosyalar

Tepkiler: habbuj

SeRDR

Üye
süper bi oyuna benziyo paylaşım için saol

Ya oyun süpere benziyo ama indirdigimde bilinmeyen dosya biçimi diyor n70 kullanıyorum ve n70 için olanı indirdim biri yardımcı olabilirmi

Ya oyun süpere benziyo ama indirdigimde bilinmeyen dosya biçimi diyor n70 kullanıyorum ve n70 için olanı indirdim biri yardımcı olabilirmi

Emülatörde denedim oyun çalışıyor oyunda sorun yok.Ya sen çalıştıramamışındır yada bi sorun vardır telefonunda,biraz daha dene istersen.

Oyunla ilgili değil galiba telefondami sorun var bazı jar karı yüklüyo ama bir müddet sonra kapatıyo bazılarındada bilinmeyen dosya biçimi deyip hiç yüklemiyo bu oyunda olduğu gibi

Kardeş oyun kaliteli ve güzel emeğine sağlık..Ama eski oyunu devam ettirmek isterken bazen donuyo..

süper bi oyuna benziyo paylaşım için saol
kardaş ben kürdüm ,,haklısın 3-5 ******** almış başını gidiyor dağda ama diğer kürtlere de olumlu birşey yazmanı senden beklerdim. yoksa yanlış anlaşılarbilir benimde onlarca türk arkadaşım var.

orada kürtlere kötü birşey söylemiyorki kürtler alınsın lafı dağdaki it sürüsüne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...