Digital Chocolate 2009:Pirate Ship Battles ML S60 v3,v2 Tüm Version ! By OnurBaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Digital Chocolate 2009:Pirate Ship Battles ML S60 v3,v2 Tüm Version ! By OnurBaba

S60 v2 Version !
S60 v3 Version !

By OnurBaba

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: habbuj

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

memoli36

memoli36

Üye
teşekkürler

SeRDR

SeRDR

Üye
süper bi oyuna benziyo paylaşım için saol :oke:

Mebuchadnezzar

Üye
Ya oyun süpere benziyo ama indirdigimde bilinmeyen dosya biçimi diyor n70 kullanıyorum ve n70 için olanı indirdim biri yardımcı olabilirmi

By_Casparov

By_Casparov

Üye
sağollll

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Ya oyun süpere benziyo ama indirdigimde bilinmeyen dosya biçimi diyor n70 kullanıyorum ve n70 için olanı indirdim biri yardımcı olabilirmi

Emülatörde denedim oyun çalışıyor oyunda sorun yok.Ya sen çalıştıramamışındır yada bi sorun vardır telefonunda,biraz daha dene istersen.

Mebuchadnezzar

Üye
Oyunla ilgili değil galiba telefondami sorun var bazı jar karı yüklüyo ama bir müddet sonra kapatıyo bazılarındada bilinmeyen dosya biçimi deyip hiç yüklemiyo bu oyunda olduğu gibi

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kardeş oyun kaliteli ve güzel emeğine sağlık..Ama eski oyunu devam ettirmek isterken bazen donuyo..

falcon2189

Üye
süper bi oyuna benziyo paylaşım için saol :oke:
kardaş ben kürdüm ,,haklısın 3-5 ******** almış başını gidiyor dağda ama diğer kürtlere de olumlu birşey yazmanı senden beklerdim. yoksa yanlış anlaşılarbilir benimde onlarca türk arkadaşım var.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler

Mebuchadnezzar

Üye
kardaş ben kürdüm ,,haklısın 3-5 ******** almış başını gidiyor dağda ama diğer kürtlere de olumlu birşey yazmanı senden beklerdim. yoksa yanlış anlaşılarbilir benimde onlarca türk arkadaşım var.

orada kürtlere kötü birşey söylemiyorki kürtler alınsın lafı dağdaki it sürüsüne.

FATİH_58

FATİH_58

Üye
güzel bişey herhald3e

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Teşekkürler...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
sagol!

JAGLER-22

JAGLER-22

Üye
Sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt