digiphone e660 kullananlar -YARDIM!!-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eç038

Üye
    Konu Sahibi
digiphone e660 kullananlar -YARDIM!!-
arkadaşlar uzun zamandır telefon servisteydi.. geldi ama arızalarının biri kapağındaki aşırı sallanma olduğu halde yapılmamış.. servisteki adamdan aldığım cevap ise ''bu normal hepsinde olur!!''... sorum bu telefonun kapağı açıkken aşırı sallanması normal midir ??? (ayrıca sallanırken tıkır tıkır ses çıkması nasıl doğal bi durum oluyor bir türlü anlayamadım)

Odysseus

Üye
Tabi ki normal değil. Servisle tekrar görüşün. Soruna çözüm bulamazlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvurun

eç038

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki normal değil. Servisle tekrar görüşün. Soruna çözüm bulamazlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvurun

servisle tekrar görüşmem bi işe yaramaz ama tüketici hakem heyeti ile bunu halledebilirim sanırım...ben gerçekten normalmi acaba diye düşünmüştüm ama şimdiye kadar hiçbir telefonda karşılaşmadım.. teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

yok arkadaşım bu telefonu hangi telefoncuya sorduysam normal dio ben bu işi anlamadım.. böyle kullanacam artık ne yapayım

eç038

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sallantının sebebini araştırdım ve küçük bi bant parçasıyla hallettim sorunu olan olursa konuya yazsın yardımcı olmaya çalışırım

king_42

Üye
selam bandı nereye yapştırcaz bende de var aynı sorun?

eç038

Üye
    Konu Sahibi
dostum bandı üst kapağın alt sağ ve sol köşelerine yapıştır.. hangi taraf daha yüksekte duruyorsa oraya daha kalınlaştırıp yapıştır.. kalınblaştırmak için kullandığın bandı bikaç kat yap.. üstüste yapıştır sonra ön panelin alt sağ ve sol köşelerine yağıştır.. ama kullandığın band siyeh elektrik bandı olacak.. buna dikkat et.. diğerleri gereği gibi tutmuo..sonra telefonu çizmeden kenarından taşanları jilet yardımıyla kes... yardımcı olamadıysam yazarsın.. daha geniş çaplı açıklarım

ben yeni aldım bu telefonu oyun yüklemek istiyorum bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz arkadaşlarr

eç038

Üye
    Konu Sahibi
maalesef yüklenmez... java desteği yok

merhaba arkadaşlar bende bugün telefonumu teknik servise göndercem sesi çıkmıyor ve kameraları çalışmıyor kullanım klavuzunda tv özelliğinden bahsediyor nasıl kullanılacağını anlatıyor ama bulamadım birtürlü bu telefonda tv özelliği varmıdır acaba teşekkürler

yancilik

Üye
arkadaşlar dihiphone e 660 güvenlik kilidi kırma yardımcı olursanız sevinirim

eç038

Üye
    Konu Sahibi

sesine falan b işe diyemem o teknik bi arıza fakat bu telefonda tv yok

arkadaşlar dihiphone e 660 güvenlik kilidi kırma yardımcı olursanız sevinirim

kilit kırmadan haberim yok ama fabrika çıkışlı kilit kodu 1122 dir

slm bu dıgıbone d1200 guvenlık kodu nasıl kırıllır

knıght oynu warsa ronark ta ben IIICronıkTRIII

eç038

Üye
    Konu Sahibi
slm bu dıgıbone d1200 guvenlık kodu nasıl kırıllır

knıght oynu warsa ronark ta ben IIICronıkTRIII

d1200 ü bilmiyorum ben aciz bi e660 dan başka çin malı kullanmadım

knight yok benim.. oynamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...