Digiphone DG89 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
Digiphone DG89 yardım
Digiphone DG89 nasıl bir telefon yazılımı nedir program atılıyormu
internette pek fazla bilgi bulamadım yardımcı olurmusunuz
 


kadikoy

kadikoy

Üye
ÇOK ÖZELLİĞİ OLAN TELEFON:
fiyatı iyiyse al derim.:heyo::heyo::heyo::heyo:
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
çin malına hiç bulaşma derim lg wink al daha iyi 250 lira civarında bi bak istersen çin malı alırsan 1 ay sonra paranı çöpe attıgını anlarsın
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Çin malına girme o tür işleri al alıcaksan seni götürecek bir telefon:oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

Snow1982

Üye
Ben 10 gün önce aldım. Program atılıp atılmadığını ya da yazılımını bilmiyorum. Özelliklerinde yok yok. 3g ve infrared özelliği dışında her türlü özelliği var ve çok hesaplı (171 ytl). Wifi, tv, çift sim kart özelliklerinin bir arada olduğu başka bir telefon bilmiyorum. Ama bu modelden ya da Digiphone'un başka modellerinden forumda şikayetçi olanlar var.
Ben tuş kilidinden şikyetçiydim. Düzeltme yapma nedenim de bu. Kılavuzunda sol seçim tuşu ve #'ye basmamız söylenirken tuş kilidi tuşu klavyenin en alttan soldan üçüncü tuşuymuş. Bi de konuşurken sesi biraz şiddetli çıkıyor ve daha önce kullandığım Nokia telefona göre biraz garip çıkıyor ama önemsemeye değecek bir durum yok. Forumda bunun uzun süreli konuşmalarda baş ağrısı yaptığından ve sesin bir değerinin sağlığa zararlı durumda olduğundan bahsedenler vardı. Bir de internete girememiştim. Hizmetler menüsü / veri hesabı / WLAN / şebeke ara'dan sonra şifreyi girip bağlanıyoruz. Ben 3g ve inrared özellikleri dışında bütün özellikleri var olduğundan, ucuz olduğundan ve karşılaşabileceğim sorunları göze aldığımdan bu telefonu aldım ve memnunum.
 
blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için teşekkürler fiyatı uygun geldi wlan çekim gücü nasıl birde netteyken video izleyebiliyormusun flash player var mı
 
technoblue

technoblue

Üye
fiyatı ve özellikleri çok iyi ama ne kadar güvenilir. bu tarz telefonlara wifi koyuyorlar dikkat çekiyor ama sinyali yakalamakta zorluklar yaşanıyor. sürekli kopmalar yaşanıyor. bir de servis olayı var tabi. herhangi bir sorun çıktığında kimi muhattab alacaksınız. bence iyice araştırılıp öyle alınmalı.
 
Ocean258

Ocean258

Üye
bu ozellıkler goruntude guzel.. cin malına bulasma derım..
 
blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
çin malı olması düşündürüyor genellikle çin malı telefonlarda oyun yada program atamama wifi çekim gücü düşük olması avea hattı desteklememe gibi sorunlar var mı bu gibi nedenlerle araştırıyorum bu telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olsun fiyat ucuz olsada emin olmadan almak istemiyorum ileride garanti ve servis riski olabilir
 

Snow1982

Üye
blackaid arkadaşım,
wlan çekim gücünü özel olarak denemedim ama 40-50 metreden çekiyordu, daha uzaktan da çekebilir. internete girdiğimde facebook'ta videolar görünmüyordu. flash yüklemeyi deneyip yeniden bakar sonucunu yazarım. ben de pazar günü avea'ya geçmiş olucam. avea çekiyor mu, oyun atılıyor mu bunları dener yazarım.

arkadaşlar çin malı olmasının düşündürücü olduğunu söylemişsiniz. ben de bu şekilde düşünüyordum. aldığım yere ve alanların yorumlarına güvenerek aldım. hiç uyduruk bişeye benzemiyor. ben güvendim riskleri de göze aldım ve şu an için memnunum. kimseye al diyerek yol göstermek istemem ama ben bu ürünü destekliyorum. hatasını bulursam yine bu forumdan paylaşıcam.
 
blackaid

blackaid

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler snow1982 yorumlarını bekliyorum
 

Snow1982

Üye
blackaid arkadaşım,
bugün avea sorunu çıktı. daha önce turkcell kullanıyordum bir sorun yoktu. avea hattımı taktıktan bir süre sonra telefon hattı görmemeye başladı. bu sorun devam edince sim kartımı diğer bölmeye taktım. 4 saattir bir sorun yok. telefonla görüşme de yaptım sorun yok.
oyunlardan jar uzantılı farcry 2'yi çalıştırıyor. çalıştıramayan varsa önce telefonu bilgisayara bağlayıp oyun dosyasını revieved klasörüne atıyoruz. sonra da telefondan aynı dosyayı bulup kurulumu yapıyoruz. flash, real player gibi programları çalıştıramadım. bu programlar symbian'dı galiba nokia'nın ve siemens'in bazı modellerinde bulunan bir programla çalışıyor. symbian ya da telefon için windows gibi programlar yok galiba. digiphone kendi sitesinde de yazmamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt