mc_shekil
Üye
Diğer internet tarayıcılarını unutun dolphin browser hd 5.1.0 deneyin vazgeçemeyeceksiniz!!
diğer tarayıcıların pabucunu dama atan süper bi internet tarayıcısı Dolphin browser HD...SON SÜRÜMDÜR...
En güzel özellikleri;
- Bir sürü add-on var, nasıl ki mozilla’yı seçmemin nedeni eklentileri ile bir çok şey yapabilmemse bunu seçmemin nedeni de aynı.
- Yepyeni versiyonunda görüntü kirliliği aşılmış durumda, çok daha estetik ve alımlı olmuş.
- Menü fonksiyonlarında exit butonu var. Öyle demeyin çoğu tarayıcı da yok ve çıkmak için app manager kullanmak zorunda kalıyoruz.
- Markette en çok uygulaması bulunan tarayıcı. Aynı zamanda en çok indirilen, facebook’ta en çok takip edilen…
- Basılı tutup sağa çektiğimde addonları görebiliyorum.sola çektiğimde yer imleri geçmiş vs görebiliyorum
- Bookmarksları sd karta kaydedip hafızada yer meşgul etmiyor
- Çıkarken cookieslerin silinmesini onaya sunuyor, böylece her seferinde silinip silinmemesine karar veriyorsunuz.
- Hiçbir downloadda beni yüzüstü bırakmadı, donmalar, arada kesilmeler falan yok bunda…
- Yazılan adresi google’da internet sitesi olarak bulursa hemen altına com’u net’i yapıştırıyor. Çok pratik
- Logosu falan da fena değil hani
.
- Bir de en önemlisi,parmak komutları ile hemen istediğiniz adrese tak diye ugrasmadan giriyorsunuz.browser yeşil Market falan yeşil, android maskotu yeşil biliyonuz. Dolayısıyla ne renk uyumu sağlıyor diğer aplikasyonlar ile. Telefonum yemyeşil oluyor

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :
BUYRUN LİNK :
GÜLE GÜLE KULLANIN...
En güzel özellikleri;
- Bir sürü add-on var, nasıl ki mozilla’yı seçmemin nedeni eklentileri ile bir çok şey yapabilmemse bunu seçmemin nedeni de aynı.
- Yepyeni versiyonunda görüntü kirliliği aşılmış durumda, çok daha estetik ve alımlı olmuş.
- Menü fonksiyonlarında exit butonu var. Öyle demeyin çoğu tarayıcı da yok ve çıkmak için app manager kullanmak zorunda kalıyoruz.
- Markette en çok uygulaması bulunan tarayıcı. Aynı zamanda en çok indirilen, facebook’ta en çok takip edilen…
- Basılı tutup sağa çektiğimde addonları görebiliyorum.sola çektiğimde yer imleri geçmiş vs görebiliyorum
- Bookmarksları sd karta kaydedip hafızada yer meşgul etmiyor
- Çıkarken cookieslerin silinmesini onaya sunuyor, böylece her seferinde silinip silinmemesine karar veriyorsunuz.
- Hiçbir downloadda beni yüzüstü bırakmadı, donmalar, arada kesilmeler falan yok bunda…
- Yazılan adresi google’da internet sitesi olarak bulursa hemen altına com’u net’i yapıştırıyor. Çok pratik
- Logosu falan da fena değil hani
.- Bir de en önemlisi,parmak komutları ile hemen istediğiniz adrese tak diye ugrasmadan giriyorsunuz.browser yeşil Market falan yeşil, android maskotu yeşil biliyonuz. Dolayısıyla ne renk uyumu sağlıyor diğer aplikasyonlar ile. Telefonum yemyeşil oluyor

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :
BUYRUN LİNK :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GÜLE GÜLE KULLANIN...