diğer cep tarifesi acil yardım... :\

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amor-fati

amor-fati

Üye
    Konu Sahibi
diğer cep tarifesi acil yardım... :\
ben kampüslüyüm diğer cep tarifesindende yararlanıyorum aynı zamanda ,5 dk 2 kontörü konuşuodum ama şimdi konuşamıyorum 1 dk 10 kntr gidiyor..konuşma sürem ne kdr kaldığına baktığım zaman gösteriyor ama konuşma dakikalarımı kullanamıyorum.turkcell müşteri hizmetlerini aradım ama pek bi yardımları hatta hiç yardımları olmadı..bunun nedeni ne olabilir.Şimdiden teşekkürler..
 


george323

Üye
zaman zaman kampanya kurgularında ve tarife ücretlendirmelerinde sistemsel bi hata olabiliyo dostum eğer *456*9# tuşladığında diğer cep kampanyasından kalan dk süren aktif olarak gözüküyosa sistemsel bi sorundur he bide şu var aradığın numara wodafone veya avea olduğundan eminmisin numarasını taşımış olabilir! eğer problem devam ederse müşteri hizmetlerini ara sırasıyla 4 ve 3 ü tıkla kontör kullanım detayları menüsünden direk ilgili birime ulaşırsın ve kontörlerin iade edilir he m. hizmetlerini aradığında düşen 2 kontörünüde iade ederler
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kampusta diğer cep bitti bugün itibari ile :oke:
 
kanka5000

kanka5000

Üye
bitti dogru banada dun mesaj geldi bitti diye ama bana eylulun 15 ınde ay boyunca kullanıcanız 5 dk. 2 kontör tanımlandı dıye mesj geldı daha bı ay olmadan 15 gunde bıtırdıler neden acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt