Yaşınızı bilmiyorum onun için nickinizle hitap edeyim cihani sultan acemi olarak veya değil oyun yapmak emek vermek bambaşka birşeydir onun için sizi canı gönülden tebrik ederimTeşekkürler.x-scarface olay şu : Ben acemi olarak birkaç oyun(!) yaptım.Bunlardan en çok indirileni bu oldu.

Çok teşekkür ederim sizeyaşım 17 bu arada.
daha büyüksün sanıyordum hünkarım. Maşallah Allah uzun ömür versin...
Abi ama bakarmısın olgunluğuna üslubuna yaşına göre çok ileri şeyler bunlar gerçekten hayran kaldım şahsendaha büyüksün sanıyordum hünkarım. Maşallah Allah uzun ömür versin...
![]()

Aynen Aras'cım, Allah nazarlardan korusun, uzun zamandır forum içi dostluğumuz var ve ben yaşını daha yeni öğreniyorum.
Abi ama bakarmısın olgunluğuna üslubuna yaşına göre çok ileri şeyler bunlar gerçekten hayran kaldım şahsen![]()
Atalar demiş ya hani "Akıl yaşta değil baştadır" cuk oturdu...
Aynen Aras'cım, Allah nazarlardan korusun, uzun zamandır forum içi dostluğumuz var ve ben yaşını daha yeni öğreniyorum.Atalar demiş ya hani "Akıl yaşta değil baştadır" cuk oturdu...
1.1 yıl önce onun için yaptığım bir yorum;
Cihanî Sultan; Hünkarım, Can Ahmet yine samimi bir dosttum, onun da forumda yer alması, samimiyeti, bilgi ve tecrübesi ile yaptığı yorumlarla kişileri doğruya yönlendirmesi çok hoşuma gidiyor ve bu huyunu çok beğeniyorum devam kardeşim.
Biz tanışamadık daha ama görüyorum yorumlarını vesaire hakikaten bende yaşı 25+ zannediyordum 
Kesinlikle
Biz tanışamadık daha ama görüyorum yorumlarını vesaire hakikaten bende yaşı 25+ zannediyordum
Ben ciddi anlamda annesinin ve babasının ellerinden öperim çok güzel yetiştirilmiş ve karakteri genç yaşta sağlam oturmuş bu kardeşimizin.

İltifat mı? yok be hünkarım ne iltifatı, hakikat bu.hayırlısından versin hünkarım.
- - - Eklendi - - -
iltifatlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.![]()

Eyvallah hünkarımİltifat mı? yok be hünkarım ne iltifatı, hakikat bu.![]()