DididApp: Uyandıran Alarm-Türkçe Çalar Saat

Sponsorlu Bağlantılar

Negative

V.I.P Üye
    Konu Sahibi
DididApp: Uyandıran Alarm-Türkçe Çalar Saat
Kullanmış olduğunuz akıllı telefonlarda yer alan alarmların çok klasik ve sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız, hayata biraz heyecan katmaya ne dersiniz. Birçok özelliğe sahip çalar saat uygulaması ile siz de keyifli ve güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Öncelikle uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. DididApp uygulamasına telefonunuza indirdiğinizde çok fazla yer kaplamadığı gibi alarm ve hatırlatıcı özellikleri ile birçok ihtiyaca yönelik tasarlanmıştır.

Güne sevdiklerinizin videosu ya da resimleri ile uyanmak istemez misin?

Kimse uyanmayı sevmez hele ki bu normal bir alarm ise güne başlamak zor olur. DididApp size güne sevdiğiniz her ne ise onunla başlama imkânı veriyor. Sevgiliniz, bebeğiniz, güzel bir anınız ya da taraftarı olduğunuz takımınız, ister videonu yükle ister ücretsiz mağazadan istediğini içeriği seç sende güne videolu alarm sayesinde sevdiklerinin videosu ile başla



Güne Keyifli Bir Merhaba Demeye Ne Dersiniz?

DididApp uygulaması klasik alarmdan sıkılanlar için özel olarak tasarlanmış bir uygulamadır. Uygulamanın birçok fonksiyonu olup, güne güzel bir başlangıç için birçok özelliği içerisinde barındırmaktadır. Uygulamaya girdiğinizde ister kendi sesinizi kaydederek uyanabilir, isterseniz de sevdiğiniz kişinin sesini kaydederek uyanabilirsiniz. Ayrıca ses kaydı dışında güne video ile başlamak isterseniz, seçeceğiniz video ile alarmı kurduğunuz zaman diliminde uyanarak güne eğlenceli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Kullanımı Çok Kolay Ve Keyifli Bir Uygulama

Uygulamanın birkaç farklı fonksiyonu mevcut olup, bu özellikleri kullanarak klasik çalar saatlerden siz de kurtulabilirsiniz. Kullanımı oldukça pratik olan DididApp uygulamasını siz de Google Play’den indirebilirsiniz. kurmak istediğinizde uygulamada ilgili alana gelerek alarmı saatini ve gününü seçmeniz gerekiyor. Güne farklı ve daha neşeli bir başlangıç yapmak isteyenler için DididApp uygulamasının sunmuş olduğu özellikler oldukça dikkat çekici.

· Video veya resim yüklemesi yaparak alarm çalarken telefonunuzda istediğiniz kişinin videosu ya da resmini ekranda görebilirsiniz.

· Ses kaydı yüklemesi yaparak ister kendi sesiniz ile isterseniz de sevdiklerinizin sesi ile güne merhaba diyebilirsiniz.

· Klasik çalar saatlerin aksine bu uygulama da aynı zamanda isteğe bağlı olarak video ile uyandırma özellikleri de yer alıyor.

· Ücretsiz içerik mağazasından yüzlerce video ve resim içeriğine ücretsiz ulaşabilir ve bu içeriklerle güne huzur ve neşe ile merhaba diyebilirsiniz

· Mp3 mağazasından sizlere özel şarkılardan istediğinizi seçerek çalar saatinizi kurabilirsiniz


Klasik alarmlardan sıkılanlar için tasarlanan DididApp ile siz de güne muhteşem bir başlangıç yapmak isterseniz, uygulamayı telefonunuza indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygulama Linki: DididApp: Uyandıran Alarm-Türkçe Çalar Saat İndir - Android - MaxiCep

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: yavuzpeh1, Yusuf_EMRE, aaykutt1 ve 4 diğerleri


Buğra

Buğra

Admin
Paylaşım için :tşk:
 

aycan54

Üye
Teşekkürler.
 
rear2011

rear2011

Üye
Teşekkür ederiz.
 


Üst Alt