Diamond Digger Saga v1.12.0 Android Hileli Apk

Sponsorlu Bağlantılar

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Diamond Digger Saga v1.12.0 Android Hileli Apk
Candy Crush Saga ve Candy Crush Soda Saga'nın oluşturucularından Diamond Digger Saga!

HİLE ÖZELLİKLERİ :

• Sınırsız Can
• Sınırsız Güçlendirici ( 1. Level'de bile tüm güçlendiricileri kullanabilirsiniz. )
• Sınırsız Hamle ( Güçlendiriciler bölümünde bulunan +5 eşleştirme simgesine her dokunuşunuzda 5 ek hamleye sahip olursunuz. Sürekli dokunarak hamlenizi sınırsız yapabilirsiniz. )

Hileyi kullanabilmeniz için öncelikle cihazınızdaki orjinal Diamond Digger Saga'yı silmeniz gerekmektedir. Daha sonra aşağıdaki linkten hileli apk'yi indirip cihazınıza kurabilirsiniz.

İNDİRME LİNKİ :

Son düzenleme:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler mümkünse oyundan görsel de eklerseniz faydalı olur .

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
generalhd

generalhd

Üye
Ben denedim. Ama hâlâ kilitli ögeler var. Ve can güçlendirici olmadı. Telefonuma daha önce bu oyunu hiç yüklemiştim ayrıca.

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Ben denedim. Ama hâlâ kilitli ögeler var. Ve can güçlendirici olmadı. Telefonuma daha önce bu oyunu hiç yüklemiştim ayrıca.
Oyunu şu anda kullanıyorum. Oyunu yüklediğinizde güçlendiricileri hiç denediniz mi? Cihazınızda bir sorun olabilir. Oyuna girin bir bölüm açın ve aşağıdaki güçlendiricileri kullanmayı deneyin hepsinde 0 yazacaktır ancak hepsi sınırsızdır. Cana gelirsek canınız sürekli 5 olarak kalacaktır.

generalhd

generalhd

Üye
Davut sağol cevap için.
Dediğini denedim oldu.
Sağol.

• Beğen
Tepkiler: Davut420042

glk123

Facebook a bağlanmıyor ? Hata diyor bende mi sorun var acaba?

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Facebook a bağlanmıyor ? Hata diyor bende mi sorun var acaba?
Eğer cihazınızda Facebook, Messenger, Facebook Lite gibi uygulamalar yüklü ise oyunu hesabınıza bağlamaya çalışmadan bu uygulamaları durdurun veya kaldırın. Sorun çözülecektir.

Üst Alt