Diablo 3' ten Beklenmeyen Yenilik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diablo 3' ten Beklenmeyen Yenilik

Diablo hayranları serinin üçüncü bölümünde kendilerini büyük değişikliklere hazırlamalı. Geliştiriciler oyunculardan büyülü sözcükleri kullanmaya yarayan enerji olan "Mana" kavramına yeni alternatifler düşünüyor ve fikir istiyor.

Geliştiricilerin resmi Twitter kanalında her sınıfın kendine has enerji formu olması üzerinde duruluyor. Örneğin bir barbarın biriktirdiği öfke mana yerine kullanılabilir.

Bu enerji sayesinde oyunun farklı karakterleriyle özel saldırı biçimlerine başvurulabiliyor. Şimdiye kadar oyunda bu enerjiyi tedarik etmek için içeceklere başvuruluyordu. Gelecekte de farklı içeceklerin bulunmasının söz konusu olup olmayacağı henüz belli değil. Ama şurası bir gerçek ki, halen bu tip değişiklikler üzerinde duruluyor olması; Diablo 3'ün çok da yakında olmadığının bir göstergesi...

• Beğen
Tepkiler: mekanik

mekanik

Üye
senelerdir bekletiyolar bizi... Diablo ][ ][ yi rafa kaldırıp kaldırıp tekrar kuruyorum senelerdir...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Dahada bi senesi var diyor yapimcilar :ehe eh okadar beklemissin :ehe 2ye devam, mesela ben gecen gunlerde yeni bir karakter acip bastan basladim, tavsiye ederim:ehe :spr

mekanik

Üye
kardeşim bende de durum aynı... level 82 druid arşiv cdlerinden birinde duruyo öylece...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Level 70 buçuk sorceress'miydi adını unuttum :ehe (bunuda yeni bıraktım..)
level 24 necromancer (yeni başladım :ehe) eh takılıyorum, bu adam büyücü olduğuna bi duvar kenarında takılıyorum, yaratıklar benim yerine temizliyor :ehe sende dene :ehe

mekanik

Üye
Level 70 buçuk sorceress'miydi adını unuttum :ehe (bunuda yeni bıraktım..)
level 24 necromancer (yeni başladım :ehe) eh takılıyorum, bu adam büyücü olduğuna bi duvar kenarında takılıyorum, yaratıklar benim yerine temizliyor :ehe sende dene :ehe

level 70e kadar rahat geliniyo 8 senedir oynadığım bi oyun bütün karakterlerini denedim, expansion packteki en iyi karakter druid... level 82den sonra daha gitmiyo 7000(!) canım olmasına rağmen:oke:
ayrıca resistansların hepsi ful ... ama gitmiyo çok uğraşmak lazım... en iyisi 3ü beklemek gibi...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Benim arkds, lvl 79da 3zorluk derecesinide bitirdi, zaten daha zor kismi olmadigindan lvl atlamasida zorlasiyor tabii.. Druid'i denemedim ama necromancer ile exp.karakter olmadan yola cikmistim, güzel silahlar çiktigindan expansion a cevirdim maalesef.. Bu karakterin suan 9yardmcisi var:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...