Di Natale, en uygun mevkiyi belirledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Di Natale, en uygun mevkiyi belirledi
Euro 2012'de İtalya forması giyecek olan Udinese'nin golcüsü Antonio Di Natale, kendisi için en uygun pozisyonunun 'merkez forvet' bölgesi olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına konuşan Di Natale, "Ben ve Mario Balotelli ileri uçta iyi işler çıkarabiliriz. Ayrıca Cassano da harika bir oyuncu. Üçümüz de değerimizi kanıtlayabiliriz. Balotelli, Cassona ve ben daha önce hiç birlikte oynamamıza rağmen, benim düşüncem aynı anda sahada olabiliriz. Kendim adına en uygun pozisyonun 'merkez forvet' bölgesi olduğunu düşünüyorum. Udinese'de bu bölgede oynadığım son iki sezonda 80 gol kaydederek başarılı oldum." ifadelerini kullandı.

En son milli takımla 2010 Dünya Kupası'nda görev yapan Di Natale, geçmişe oranla daha güçlü olduğunu söyleyerek, "İki yıl aradan sonra şekillenmiş ve daha iyi hale gelmiş milli takıma geri döndüm.Hocamızın emrindeyim ve umarım elimden gelenin en iyisini yaparım. Geçmişle kendimi karşılaştırdığım zaman daha deneyimli ve daha güçlü olduğumu düşünüyorum. Şu anda sadece aklımda milli takım var ve en iyi performansımı gerçekleştirmek için uğraşacağım." şeklinde konuştu.

Bu sezon 23 gol kaydetmesine rağmen, kariyerini noktalama evresine geldiğini söyleyen 34 yaşındaki oyuncu, "Yakında futbolu bırakabilirim, bu olası bir şey. Udinese ile 1 olan sözleşmem seneye sona erecek. Ondan sonra ne olur hep birlikte göreceğiz." dedi.

Di Natale, daha önce 36 kez giydiği İtalya formasıyla 10 gol kaydetti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt