Di Matteo: "Kovulmaktan korkmuyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Di Matteo: "Kovulmaktan korkmuyorum"
Chelsea Teknik Direktörü Roberto Di Matteo Şampyionlar Ligi'nde Juventus ile oynayacakları hayati maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligin aksine bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Chelsea'de teknik direktör Di Matteo'nun takımdan ayrılacağı dedikoduları İngiliz basınının gündemini son günlerde oldukça meşgul ediyor. Juventus maçının ise İtalyan teknik adam için kader maçı olduğu sıkça konuşuluyor.

Kendi durumunu düşünmediğini belirten Di Matteo, "Şu anda kendi konumumu düşünecek değilim. Çok önemli bi maça hazırlanıyoruz. Şu an kulübün sahibi ile konuştuğumuz şeyleri ifşa etmeyeceğim. İki taraf da pozitif düşünüyor. Hafta sonunda West Brom karşısında hayal kırıklığı yaşadık. Juventus maçında taraftara iyi bir performans göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Juve maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını da sözlerine ekleyen İtalyan teknik adam, "Bu maçın öneminin bilincindeyiz. Juventus'u yenip bu rekabetin içinde yer almaya devam etmek zorundayız. İyi sonucu alabilecek kaliteli bir takıma sahip olduğumu biliyorum." diye konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt