Devre arasında 2 kırmızı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Devre arasında 2 kırmızı
Soyunma odasında kavga eden Fenerbahçeli futbolcu Lugano ve Eskişehirsporlu Sezer Öztürk, devre arasında kırmızı kart gördüler.



Sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 4-2 yenerek, iki hafta sonra 3 puan aldı.
Ligin 9. haftasını Galatasaray (0-0), 10. haftasını ise Bursaspor (1-1) beraberlikleriyle geride bırakan sarı-lacivertli ekip, iki haftalık bir aradan sonra yeniden 3 puan elde etti.
Ligde 11. maçında 6. galibiyetini alan sarı-lacivertliler, puanını 21'e yükseltti. Fenerbahçe'nin 3 beraberlik, 2 de mağlubiyeti bulunurken, sarı-lacivertliler attığı gol sayısını 29'a yükseltip kalesinde 14 gol gördü.

LUGANO VE SEZER DEVRE ARASINDA KIRMIZI KART GÖRDÜ
Karşılaşmanın 32. dakikasında tartışan ve bu nedenle hakemin sarı kart gösterdiği Fenerbahçeli Lugano ve Eskişehirsporlu Sezer Öztürk, devre arasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
İlk yarının sona ermesinin ardından soyunma odası koridorlarında yaşanan kavga nedeniyle hakem Bünyamin Sezer'in iki futbolcuya da kırmızı kart gösterdiği öğrenildi.
Fenerbahçe'de Lugano'nun oyundan atılmasıyla teknik direktör Aykut Kocaman, Stoch'u oyundan alıp Lugano'nun yerinde görev yapması için Bilica'yı maça dahil etti.

GOLLERE DÖNÜŞ
Spor Toto Süper Lig'de ilk 8 haftalık bölümü 24 gol atarak, maç başına 3 gol ortalamasıyla geride bıraktıktan sonra 9. haftada Galatasaray (0-0), 10. haftada da Bursaspor (1-1) maçlarında toplamda bir gol kaydedebilen Fenerbahçe, Eskişehirspor maçında, ilk 8 maçtaki kimliğine geri döndü.
Sarı-lacivertli ekibin maçta penaltıdan ilk golüne imzasını koyan Alex 5, Fenerbahçe'nin 2. ve 4. golünü kaydeden Semih bu sezon 6. gollerini atarken, Gökhan Gönül ikinci kez rakip fileleri havalandırdı.

BILICA ISLIKLANDI
Maçta Eskişehirspor'un attığı 2. golde savunmada ciddi bir hata yapan Bilica'yı seyircisi ıslıkladı.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Brezilyalı savunma oyuncusu ayağına topu her alışında tribünlerin bir kısmı ıslıkla bu futbolcuyu protesto ederken, bir bölüm de destek vermek için alkış tuttu.
72. dakikada Semih'in attığı golden sonra ise farklı tribünlerden Bilica'ya destek veren tezahüratlar yükseldi.
Bilica'nın ıslıklandığı sırada kaleci Volkan Demirel, kale arkası tribünlerine doğru dönerek taraftarlardan bunu yapmamalarını istedi.
Brezilyalı futbolcu yaşadığı bu olumsuz durumun ardından maçın kalanında savunmada yaptığı yerinde müdahalelerde tribünlerden alkış aldı.
ÖZER İSTANBUL'A DÖNDÜ
Almanya'da sol ayak tarak kemiğinden ameliyat edilen ve tedavisine bir süre burada devam eden Özer İstanbul'a döndü.
Sarı-lacivertli futbolcu, Fenerbahçe-Eskişehirspor maçını koltuk değnekleriyle tribünden takip etti.

NOTLAR
-Karşılaşmanın 82. dakikasında teknik direktör Aykut Kocaman, Semih'i oyundan alıp Dia'yı maça dahil ederken, Fenerbahçe son dakikaları forvetsiz oynadı.
-Fenerbahçeli taraftarlar son dakikalarda bazı futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. "I Love You Alex" şeklinde önce kaptan için tempo tutan sarı-lacivertli taraftarlar, daha sonra Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Dia'ya tezahüratlar yaptı. Taraftarlar maç sonunda da takımı tribünlere çağırırken, sarı-lacivertliler saha içinde bir araya gelip tribünleri selamladı.
-Maç sonunda sahaya giren bir taraftar, Alex'e yapışarak formasını istedi. Güvenlik görevlileri, taraftarı saha dışına çıkardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt