Devlex PhoneScreen v5.00 Incl Desktop S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned ed-TgSPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Devlex PhoneScreen v5.00 Incl Desktop S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned ed-TgSPDA
PhoneScreen ceptelefonunuzun ekranını görüntüleme,sunum ve gösteriler sırasında kullanmak için ideal bir görüntüleme aracıdır.

PhoneScreen bilgisyarda ve telefonda yüklü olan program ile çalışır.Telefon veya PC'de Bluetooth,WiFi yada GPRS/3G bağlantılarını kullanarak çalışır.

Özellikler:

- Telefonunuzun ekranı PC'nizde gerçek zamanlı olarak görüntülenir ve güncellenir.
- Basit bir kurulum sayesinde WiFi ve Bluetooth bağlantılarını kolayca sağlar. (Widcoom,Toshiba,BlueSoleil,Microsoft ve diğer ortak Bluetoot yığın destekler.)
- Basit yapılandırma sayesinde doğrudan bağlantı sağlayan bluetooth yavaşlama ve tarama gibi sorunlar yaşamıyor ve bu bluetooth cihazının daha iyi çalışmasını sağlıyor.
- "Snap" Tuşu ile cep telefonunuzun ekran görüntülerini kaydedebiliyorsunuz.
- PC ve telefon arasında gerçek zamanlı ölçeklendirme desteği mevcut.
- Doğal ekran çözünürlük desteği mevcuttur,hem portre ve manzara özelliği vardır.
- Birden fazla telefona aynı anda bağlantı destekler.
- Pc'nizden 10 ve 30 metre arası kablosuz uzaklıkta çalışır.

Sistem Gereksinimleri:
- Windows XP veye Windows Vista
- Symbian S60 Serisi 3rd Sürüm Telefon
- 1 Adet Bağlantı Aracı
- Bluetooth PC Destekledikleri: PhonScreen Microsoft,Widcomm (Bradcom) ve Toshiba Bluetooth yığınlarını ve diğer Bluetooth yapılandırmalarını kullanmak için Bluetooth Seri Port Desteği gerekir. (ÖR:IVT BluSoleil)
- 1 Adet S60 Serisi WiFi destekli telefon
- 3G \ GPRS erişim noktası kurulumu için S60 serisi destekleyen telefon

Aktivasyon Kodu:Herhangi bir sayı girebilirsiniz.

Türkçe Açıklama & Anlatım: by Smallville

Tested:Nokia N95 v31 Hacked & Windows 7, by Smallville...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bymen07, freekays ve ChavRash

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

kem5800

kem5800

Üye
Aktivasyon Kodu istiyor herhangi bir sayı girdim ama netice yok (5 haneli girmek lazim)

freekays

freekays

Üye
teşekkür ettim güzel bir program eline sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt