Devlet Yurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Devlet Yurdu
Arkadaşlar kalan falan varsa nasıl bi yer priz sorunu var mı, dolapları, odaları falan nasıl, laptop götürebiliyor muyuz, giriş çıkış saatleri nedir yorumlarınızı bekliyorum

ismail

ismail

Üye
ben yatılı okudum. Piriz bi taneydi ama 3lü 5liye izin veriyolardı. Dolabın bi tane var. Odan sanırsam 6 kişillik olur ve biraz küçüktür.
Birsürü hemcinsle aynı yatakhanede kalmak zordur ezilmiceksin asla. İlk başlarda sıyrıl sonrası rahat olur.
Laptop götürür müsün emin değilim ama bizim arkadaşın tabletine ve başka bi arkadaşın ses sistemine bişi demediler.

Ama benim kaldığım yurdum biraz serbestti. sebebide sanırsam okulun yurdu olmasından dolayı herkesin 440 puan üstüyle gelmiş olmasıdır.

anılbaran

anılbaran

Üye
agam boşver bence sıkıcı olur yaa 3 arkadaş bi ev tutun oh mis :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
yurttan yurda değişir Oğuz. Odaları 2 kişilik olan yurtlarda var 4-6-8 de var priz sıkıntısı çekmezsin üniversiteye gidiceksen zaten laptopsuz olmaz :ehe giriş çıkıştada öyle pek kasmıyorlar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Arkadaşlar kalan falan varsa nasıl bi yer priz sorunu var mı, dolapları, odaları falan nasıl, laptop götürebiliyor muyuz, giriş çıkış saatleri nedir yorumlarınızı bekliyorum

ben kalıyorum. Priz sıkıntısı var ama şöyle var odalarda yok Priz. Yoksa banyoda koridor ve etütlerde dolu. Başka bi yurtta odalarda da olabilir bilemem. Evet laptop götürürsün ama gerçekten iyi saklaman lazım çünkü kötü insanlar olabilir :ehe dolap ve oda bakımından ne iyi ne de kötü yani normal.
Arada bi kaçmak ta iyi geliyor :ehe adrenalin :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
Lise için mi üniversite için mi devlet yurdu ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar :) prix sıkıntısı duymuştum bazı odalarda yok bazı odalarda çok. Ayrı ev sonra anıl :D üniversite için, konya bu arada bildiğiniz önerdiğiniz yurt var mi orda

Havvali

Havvali

Üye
valla biraz siyasetçi kesimler sıkıntı yaratır yurtlarda köpek sürüsü gibidiler tek başlarına hiçtirler kuyruk bacak altında dolaşır toplanınca bi halt olurlar sabaha kadar gürültü çıkarıp oyun oynarlar içki içerler sat 11.20 uyuma saatleridir köpek gibi uyurlar o saatte, 11.20de kapılarının önünde çıt çıkıncı uyuyan var burda diye hawlarlar, bunun dışında bölücülerde vardır aynı siyasiler gibidiler ama onlar batıda gizlice iş yürütürler devlet hepsine burs verir biz aç gezerken onlar hangi bilgisayarı alsam hayaliyle dururlar tek dertleri para ve sorun çıkarmaktır...
yurtta yaşam böyle gelelim olanaklara eski genel yurtlara hızla piriz takılıyor bi tanede olsa her odaya konuyor genelde odalar 6-8 kişi genel yurt için bunlar. Tuvalet banyo çalışma odası ortak alan yani odaya ait değil ücreti depozito 175tl bir aylık ücret 100tl devletin bir aylık size verdiği hediye yemek kuponu ortalama 180tl.yarı özel yada yüksek ücretli yurtlar ise depozito 250 tl bir aylık ücret 156tl devletin hediye verdiği yemek kuponu ortalama 180tl odalar 3 kişilik her odada en az 9 priz var yatağın başındada dahil olmak üzere yataklar baza, herkse ait masa, büyük büyük dolap, tuvalet banyo lavoba odaya aıt ve bi dünya sey...

Joker.

Joker.

Üye
Oğuz Abi Hayırlı Olsun Öncekikle Ben daha 8 im ama benim abim var şu anda ankara gazi üniversitesinde okuyo kredi yurtları varmış onlar iyimiş baya .
Lisede yurtda gidilir mi istanbulda

crunk181

crunk181

Üye
arkdaşlar lise 1. sınfa 2. kere gidiyorum ve 2. senenin 2. dönemindeyim ve 3 tane sıfırım 4 tane birim var bu okuldaki hocalar uyuz oluyor bana bişey yapamıuyorum bu sene derslerime bakıyorum ama yinede sözlülerden bırakıyor serefsizler yardım edin acil benim için sizden yardım bekliyorum çankırı ılgazda bi devlet yurdu istiyoum acil yardım edin ist. da okuyorm okulumu değiştiermek yatılı kalmak istiyorum bunun için tek çarem devlet yurdu ama ücreti ne kadardır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt