***Devler Yarışıyor N95 8gb Vs N96 Sizce Hangisi?***

Sponsorlu Bağlantılar

N95 8g Mı N96 Mı Daha Karizma Daha Şık?

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jelatin

Üye
    Konu Sahibi
***Devler Yarışıyor N95 8gb Vs N96 Sizce Hangisi?***
Evet Arkadaşlar Soru Şu N96 ve N95 8gb Hangisi Daha Karizma? Hangisi Tip Olarak Görüntü olarak Kızak Olarak Hangisi Daha Güzel?Hangisi Daha Şık Duruyor?Yorumlara Teşekkürler.Not:Telefonların Özellikleri Olarak Değilde Görüntü Olarak Yorumlarsanız Memnun Olurum...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Görüntü koysaydınız :)

BktsBcr

BktsBcr

Üye
N96 iyi yaa :oke:

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
bencede n96 daha qüzel görünüş olarak sorarsan..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bence N95'in tipi daha güzel tek kusuru önündeki kamerası. Al beni ben buyum diye bağırıyor telefon.
N96'da ise sadece ön paneldeki tuşlara bile bakarak ordaki karmaşayı görerek çok karışığım uğraştırıcam seni diyor. Kapağın Tamamen düz olması benim zevkime hitap etmiyor.
N96'da kızaklarda bozulma eğer fazla oynarsan daha çabuk gerçekleşiyor tabi ürünün kalitesine göre de değişir.
İki telefonun da kızağını inceleme fırsatım olmuştu. N95 tam kıvamında süper bir kızağa sahip, N96 denediğim telefonda ise kızak arızalıydı tam yorum yapamıcam.

Tabiki bu yorum benim şahsi görüşüm eğer çok zorda kalırsan tip açısından yazı tura at. Yüksek ihtimal işe yarar... :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n96 nın eline kimse su dökemez :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
n95 daha tatlı duruyo :D

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
bence n95 8gb al n96 dan şikayetci olanlar çok oyunları çok yavaş oynuyor , son sürümde düzeldimi bilmiyorum ama baya kasıyordu telefon .

Catty

Catty

Emekli Yönetici
N95 mükemmel :)
Kullanan bilir :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Evet arkadaşım kesinlikle n95 5 ay kullandım telefon bi harika hız yonunden süper zaten

jelatin

Üye
    Konu Sahibi
bende n95 olarak düşünüyorum ama kararsızım

yence06

yence06

Üye
tabiki n958gb

akaca38

akaca38

Üye
N96 kusursuz bir telefon.

5 megapiksel kamera 16 gb hafıza ve var mı bilmiyorum 24 gb istiyor bunun için ( sanırım hafıza kartı olcak ) ; 40 gb. ye kadar yükseltilebiliyor.

görüntü wifi internet hepsi süper.
menüsünde bazen aradığımı bulamasamda :) N96 yıllar sonrada olsa kolleksiyon olarak elinde tutacağın ve eskimeyecek bir özellikte telefon.

n95 in ilk versiyonu bir süre sonra külüstür bir hale geliyor :)) çok gördüm. ama 8gb olan metalimsi çerçeveli biraz sağlam gibi yapmışlar yanlız takoz gibi bir halde. fonksiyon olarak kızak olarakta n96 ile kıyas bile edilemez!

üstelik n95 in fiyatı çok pahalı!
N96 ya ucuz demiyorum ama sıfır yada ikinci el N65 i tercih edeceğine, sorunu olmayan ikinci el bir N96 al, daha da bişey isteme öp başına koy:))

ilk defa bir telefonu bu kadar çok sevdim,bilgisayar ve iletişim ve eğlence ve bir çok şey adına her işte usta ve hakkını veriyor.

tek olumsuz yanı; bu N95 te de geçerli,bu nu yabancı bir kanalın telefon tanıtım programında da izlemiştim; ŞARZi sömürmesi :)
ben çift batarya taşıyorum bu nedenden dolayı.

birde N96 VODAFONE SİSTEMİNDE kayıtlı telefonlar içerisinde yok, o nedenle vodofone live msn olmuyor; yerine başka tür mesela burada çok msn programı var onlardan uygun olanı kurun.

N96 HARBİDEN SÜPER BİR TELEFON!
birde yeni çıkmış n96 ve n97 özelliklerinde ( fark 12 megapiksel kamera ) olan bir telefon N900 BU TELEFONU İNCELEYİN DERİM;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt