Devler Volkan'ın peşinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Devler Volkan'ın peşinde

Geçen sezon yaptığı hatalarla kaleyi Serdar’a kaptırmak, Volkan Demirel’e yaradı. Hatalarından ders çıkartan ve bu sezon kaleyi tekrar geri alan tecrübeli file bekçisi, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu performansla, Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu. Sevilla rövanşında 3 penaltı kurtardıktan sonra iki Chelsea maçında da müthiş kurtarışlara imza atan Volkan’a İngiltere, İtalya ve İspanya’nın ünlü takımları talip oldu. Milli kaleci, bu takımların isimlerini açıklamayı doğru bulmadığını ifade etti. ‘Benim sözleşmem sürüyor’
Tekliflerin kendisini gururlandırdığını vurgulayan Volkan, "Ancak benim şu anda kulübümle sözleşmem devam ediyor. Beni isteyenler, sezon sonunda gelip kulübümle masaya oturur. Fenerbahçe bırakırsa, o zaman ben de görüşürüm" dedi. Chelsea ile Saracoğlu’nda oynanan maçta kasığında yırtık meydana geldiğini kaydeden Volkan, "Benim yerimde başkası olsa 3 hafta oynayamazdı, ancak ben, önümüzdeki hafta sahalara döneceğim" açıklamasında bulundu.

dreamnoble

dreamnoble

Üye
İyi bir kaleci azimli ve inançlı fenerin kaybetmesini istemem ama,her oyuncu Avrupaya transfer olmak ister.Hayırlısı olsun.

canturgay

canturgay

Üye
rüştü gözlerimde canlandı nedense...:islik

POWER

POWER

Üye
Rüştü örneği olabilir.ki Rüştü daha tecrübeliydi ama yine de yapamadı :)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Şöyle bir fark var;Volkan daha istekli ve azimli bence bu ona artı bir değer katıyor.Ayrıca yaşı da bir etken bence.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçe bırakmaz..Boşa kürek sallamasınLar.Sezon sonu gereken açıklama da yapılır

Altun.

Altun.

Üye
avrupa şampiyonasında da kendini gösterebilirse iyi bir yere kapak atabilir...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Serdar'ı daha çok beğeniyorum ben kedi gibi çok atik.

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
bence volkan yedek kulübesinin yüzünü gördükten sonra çok büyük sıçrama yaptı. formda istekli ve inançlı bi volkan bence avrupanın en iyi kalecilerinden biri olmaya adaydır.

blackmetalic

blackmetalic

Üye
ouSahin

ouSahin

Üye
Fenerbahçenin kaleci sorunu olmadı ben hiç görmedim yani Milli Takımın File Bekçileri bile Fenerbahçe'den çıkıyor... Volkan'ın geçen sene Serdara kaptırdıgı kaleyi belliki ona hırs vermişki eskisi gibi oldu..

Rüştü büyük usta ve Volkan'ın bence bu büyük başarıda Rüştü'nün payı vardır...Son Beşiktaş Fenerbahçe maçında maç sonunda bütün oyuncular Rüştünün yanına gelmişti Volkanla abi kardeş gibi samimi pozlar vermişti:) Usta çırak İlişkisi yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt