Devler varmı ???

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Devler varmı ???
Valla karar sizin.

Tepkiler: Unstable01

Incubus

Üye
Bu resmi 2-3 sene önce bir biLim dergisinde görmüştüm gerçekten düşündürücü bir resim

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunun sahte olduğu açıklanmıştı..

Burak

Üye
    Konu Sahibi
yok be mert gerçeğe benziyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Müzelerdeki dinozor iskeletleride gerçeğe benziyor ona bakarsan

gerçek olsa bile eskiden insanların boyu 3-4 metre oldugunu biliyorum.Nesil gittikçe küçükleşiyor bilmem farkında mısınız ? Osmanlı zamanında adam tek tokatta At öldürüyormuş..Demek ki o kadar irilermiş.biz şu anda boy ve cüsse olarak küçülmüş nesilleriz dahada küçük oluyor insanoğlu bence...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
aslında mert çok haklı

Burak

Üye
    Konu Sahibi
belkide

Her İki Şeçenegin Arasında Kaldım ????
Sanki Bir Film setine benzio :S

gerçek olsa bile eskiden insanların boyu 3-4 metre oldugunu biliyorum.Nesil gittikçe küçükleşiyor bilmem farkında mısınız ? Osmanlı zamanında adam tek tokatta At öldürüyormuş..Demek ki o kadar irilermiş.biz şu anda boy ve cüsse olarak küçülmüş nesilleriz dahada küçük oluyor insanoğlu bence...

biz küçüldük o zaman atlarda mı küçüldü??eğer küçülmesiyse millet nasıl ata biniyodu ayrıca 2bin.3 bin yıllık çürümemiş cesetler var buzların arasında falan onlarda biizm gibi küçük yani biz küçülmüyoruz hatta büyüyoruz çünkü hayat kalitemiz var ve gerçekten eskiden insanlar günde 1 ögün bulmaz ken biz şimdi bolluk içindeyiz

Necmati

Üye
olabilirde olmayabilirde sakıncalı

1_9_0_5

Üye
bunun olması imkansız, fizikte dayanıklılık konusu zaten bunla ilgili;
canlıların büyüklüğü yerçekimi ile ilgilidir, aynı gezegende yaşadığımıza göre..

zaza

Üye
doğru eski insanlar çok büyük bunun sebebi insanların çoğalması ve dünyada gereken yerin azalması şuan da doğanların ölenlerden çok olduğunu biliyormuydunuz. ve ahirette kıyamet zamanı bunca insan nerde toplanacak biliyomusunuz güneş ile dünyaarasında olan dönengeçte toplanacak çünkü insan oğlu sürekli çoğalıyo ve insanlar dünyada yer kaplamamısı için bence ALLAH tarafından nesil küçültülüyo

Beni anlattın gibi geldi bir an

Noks

Üye
Bu resim sahte