Devler Ligi`nde hangi torbadayız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Devler Ligi`nde hangi torbadayız?


UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray ile, Spartak Moskova'yı elemesini beklediğimiz Fenerbahçe'nin hangi torbalarda yer alacağı belli olmaya başladı. Şu an 4. torbada bulunan iki ekibimiz de 3. torbaya çok yakın.
UEFA Şampiyonlar Ligi kurasına 3. torbadan girme hesapları yapan Galatasaray, şu an 2 takımın başarısına duacı durumda gözüküyor. Fenerbahçe ise Spartak Moskova'yı elerse kuraya 3. torbadan girebilmek için üstündeki 1 takımın daha elenmesini bekleyecek.
GALATASARAY 2 TAKIMIN ELENMESİNİ BEKLİYOR
Yaklaşık 6 yıllık aranın ardından tekrar Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkı elde eden Galatasaray, iyi bir kura çekmek için 3. torbaya kalma hesaplarını yapıyor. 38.310 takım puanına sahip olan sarı-kırmızılılar, şu anki takım sıralamasına göre 4. torbanın 2. sırasında yer alıyor ve 3. torbaya kalabilmesi için play-off elemelerinde kendisinden düşük puanlı 2 takımın kendisinden daha yüksek puanlı 2 takımı elemesi gerekiyor.
Bu kritere uygun eşleşmelerden Borussia Mönchengladbach-Dinamo Kiev mücadelesinden iyi haber gelmezken, Alman temsilcisi evinde rakibine 3-1 yenilerek şansını büyük ölçüde yitirdi. Öte yandan Basel deplasmanında 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde eden Cluj, eğer gruplara kalırsa Galatasaray'ın beklediği iki sürprizden birini gerçekleştirmiş olacak.
Galatasaray'ın kendisini 3. torbaya atması için iyi sonuç almasını beklediği bir diğer takım AEL Limasol ise evinde Anderlecht'i konuk etti. İlk yarısını 1-0 önde kapatan Güney Kıbrıs ekibi, ikinci yarıda gol yemesine rağmen maçı 2-1 kazanmasını bildi. Galatasaray'ın gözünü diktiği bir diğer maçta ise Malaga, evinde Panathinaikos'u 2-0 ile geçti. Malaga'nın tur atlaması da Cimbom'a 3. torba yolunu açacak.
FENEBAHÇE 3. TORBAYA ÇOK YAKIN
Spartak Moskova deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle dönen Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda turu getirecek bir sonuç alırsa Şampiyonlar Ligi kurasına çok büyük ihtimalle 3. torbadan katılacak.
41.310 puanlı Fenerbahçe'den yüksek puanı bulunan FC Basel'in ilk maçta kendi sahasında Cluj'a 2-1 mağlup olması, sarı-lacivertlileri 3. torbanın eşiğine getirdi. Bu skorun ardından Cluj eğer Basel'e elenmezse Fenerbahçe 3. torbadan katılmayı garantileyecek.
Tur atlaması halinde kendinden yüksek puanlı bir takımın daha gruplar öncesinde elenmesi 3. torbaya kalması için yeterli olacak olan Fenerbahçe, Cluj'un yanı sıra Kopenhag, Anderlecht, Panathinaikos, Dinamo Kiev ya da Braga'nın elenmesi durumunda da 3. torbaya adım atacak.
Fenerbahçe'nin tur atlaması için her türlü 2 ve üzeri farklı galibiyet ve 1-0'lık sonuç yeterli olurken, 2-1 maçı uzatmaya götürecek. Diğer sonuçlar sarı-lacivertlileri UEFA Avrupa Ligi'ne gönderecek.
 


jackalmami

jackalmami

Üye
2 takıma da avrupada başarılar.
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Türk Takımları Son Yıllarda Çok Düşüşte. Eskiden 1 inci Torbayı Zorlardık. 2 inci Torbadaydık. Şimdi 3 üncü Torbaya Girmeye Çalışıyoruz. Yazık..

2 Takımımızada Başarılar Dilerim:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt