DevilMayCry 5 "Capcom "

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
DevilMayCry 5 "Capcom "
O çok sevdiğimiz Dante karakterinin tamamen değişmiş hali bizleri ne kadar sevindirecek bilemeyiz ama CAPCOM firmasının geliştirdiği oyun şu anda yapım aşamasında DevilMayCry4 de tanımış olduğumuz NERO karakterine sanırım yer verilmeyecek oyundan bir kaç ekran görüntüsü ve E3 2011 videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Benim görüşüme göre Nero'nun eksikliği ve Dantenin yeni yüzü oyuncular tarafından pek hoş karşılanmayacak ama CAPCOM bunu düşünmüş olmalı ki oyunun oynanışı ile bu eksikleri kapattığını umuyorum.Oyunda vergilinde olmadığı söylentileri var e bu oyunda ne var arkadaş ne kaldı ki dediğinizi duyar gibiyim ...

Yapımcı Ninja Theory'nin yeni dante açıklaması : "Aslında Devil May Cry serisinin özü 'cool' olmaktan geliyor. Dante'yi oynarken onun havalı olması, size de biraz o duyguyu hissettiriyor. Bu yüzden oyunun önemli parçaları arasında savaş teknikleri ve karakter stilleri gösterilebilir. Tahmin edersiniz ki, ilk kez 12 yıl önce(ilk oyunun çıkışı) gördüğümüz bir karakter, artık yeterince eski havasında olamaz. Ben inanıyorum ki, yeni Dante de aynı etkiyi yapabilecek."

[video=youtube;mNduI-XzT1w]http://www.youtube.com/watch?v=mNduI-XzT1w[/video]

Alıntı değildir !

Revengeful

Emekli Yönetici
Eski hali daha iyidi bana kalırsa..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
bencede eski hali daha iyiydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...