İpucu Developer Update yaptı ama 8.1 olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Developer Update yaptı ama 8.1 olmadı
Arkadaşlar sitede 8.1 kullananlar gördüm. Baktım güncelleme yoktu. Developer üyeliğimi girdim ayarladım ve update yaptı. Ancak hakkında kısmına bakınca hala windows 8, nasıl 8.1 yapabilirim? Lumia 925

sinan430

sinan430

Üye
Bi güncelleme daha var asıl guncellemede o :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda tekrar kontrol ediyorum, zaten bunu çok kısa sürede yükledi. Şimdi bakalım ne olacak.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Arkadaşlar sitede 8.1 kullananlar gördüm. Baktım güncelleme yoktu. Developer üyeliğimi girdim ayarladım ve update yaptı. Ancak hakkında kısmına bakınca hala windows 8, nasıl 8.1 yapabilirim? Lumia 925
ilk güncelleme hazırlık güncellemesi gibi bişey, nispeten kısa sürüyor zaten ondan sonra tekrar güncellemeleri kontrol et asıl 8.1 gelecektir.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Birincisi düzeltme güncellemesi 8.1 için asıl güncelleme arkasından gelecek her şeye konu açmasanız biraz araştırsanız cevabını bulursunuz ama zor geliyo bizim insanlarımıza araştırmak her yerde ondan bahsedildi hatta sabitlenmiş konuda bile var.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle konu açmamın sebebi zaman kısıtlılığım.

Güncellemeyi 3 dakikadır kontrol ediyor bulamadı.
Ayrıca sarj az ama cihaz sarja takılı. Sorun olurmu?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Yinede bekle sarj olsun elektrik falan gider telefon pert olur

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız hala bulamadı güncellemeyi kontrol ediyor. Normal mi bu kadar uzun sürmesi?

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Kapatıp açtım cihazı, bir küçük güncelleme daha yaptı. Açarken 8.1 falan diyordu ama hala 8, şimdi kapatıp tekrar açtım bakıyorumŞimdi yapmaya başladı yavaş ilerliyor boyutu büyük dosyanın belli.

ErenMSC

Üye
Konu açmaya gerek yoktu neyse sorun çözüldü. Güncellemeyi yaptıktan sonra soracağın soru vs. sabit ve diğer konulardan devam edebilirsin. :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
:sirit:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sabit konularda bile daha hızlı çözerdin soruyu bence :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sıkıntı olmadığına göre konuyu burada noktalayalım.
Bu tür soru ve sorunlar için mümkün olduğunca sabit veya ana konu nitelikli konuları kullanmaya özen gösterelim.
Hemen panikleyip konu açmaya gerek yok :oke:
Sabit ve oturmuş ana konularda, üyelerimiz bilgileri çerçevesinde sizlere yardımcı olacaklardır.

:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt