NEXUS Üye BeanDeJean' Alıntı: Benim bildiğim özürsüz devamsızlık süresinin 10 gün olduğudur. Genişletmek için tıkla ... evet öle zaten özürlü 35 gün. özürsüz 10 gün ben öle biliyorum
BeanDeJean' Alıntı: Benim bildiğim özürsüz devamsızlık süresinin 10 gün olduğudur. Genişletmek için tıkla ... evet öle zaten özürlü 35 gün. özürsüz 10 gün ben öle biliyorum
Superfan Üye .NeXuS.' Alıntı: evet öle zaten özürlü 35 gün. özürsüz 10 gün ben öle biliyorum Genişletmek için tıkla ... Belki lise sonlar için idare bir şeyler yapıyor olabilir. Yani gelmeyenlere bir şey demiyorlar...
.NeXuS.' Alıntı: evet öle zaten özürlü 35 gün. özürsüz 10 gün ben öle biliyorum Genişletmek için tıkla ... Belki lise sonlar için idare bir şeyler yapıyor olabilir. Yani gelmeyenlere bir şey demiyorlar...
NEXUS Üye BeanDeJean' Alıntı: Belki lise sonlar için idare bir şeyler yapıyor olabilir. Yani gelmeyenlere bir şey demiyorlar... Genişletmek için tıkla ... yok öle birşey
BeanDeJean' Alıntı: Belki lise sonlar için idare bir şeyler yapıyor olabilir. Yani gelmeyenlere bir şey demiyorlar... Genişletmek için tıkla ... yok öle birşey
Tuna-TR Üye theottomandg' Alıntı: beyler bi sorum olcak ben lise 4 de gidiyorum özürsüz devamsızlık 40 gün özürlü 4.5 gün toplam 44.5 gün yani bi sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Hayır ben de lise 4 üm. 45 olduğu zaman sınıfta kalırsın. Bu şekil bişey olmaz. Özürlü sınırı 35 sen 40 yapmışsın ama bişey olmaz. 5 günü özürsüze geçirirler. Sonuç olarak bişey olmaz. Son sene kim bırakır okulda yaa
theottomandg' Alıntı: beyler bi sorum olcak ben lise 4 de gidiyorum özürsüz devamsızlık 40 gün özürlü 4.5 gün toplam 44.5 gün yani bi sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Hayır ben de lise 4 üm. 45 olduğu zaman sınıfta kalırsın. Bu şekil bişey olmaz. Özürlü sınırı 35 sen 40 yapmışsın ama bişey olmaz. 5 günü özürsüze geçirirler. Sonuç olarak bişey olmaz. Son sene kim bırakır okulda yaa