Ama rüyasinda :ehe Rüyalar gerçek olur
TeknoÖmer Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Rüyalar gerçek olur Genişletmek için tıkla ... Mu dedi birisi? Kesin doğru bir söz dedi Ömer.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Rüyalar gerçek olur Genişletmek için tıkla ... Mu dedi birisi? Kesin doğru bir söz dedi Ömer.
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Caner ve Ömer herkesi kovaladı Genişletmek için tıkla ... O silahlar kolundan çıktıktan sonra olur tabi dedi birisi.
.caner.' Alıntı: Caner ve Ömer herkesi kovaladı Genişletmek için tıkla ... O silahlar kolundan çıktıktan sonra olur tabi dedi birisi.
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: O silahlar kolundan çıktıktan sonra olur tabi dedi birisi. Genişletmek için tıkla ... Canerin uykusu gelmisti uyuyacakti
TeknoÖmer' Alıntı: O silahlar kolundan çıktıktan sonra olur tabi dedi birisi. Genişletmek için tıkla ... Canerin uykusu gelmisti uyuyacakti
Mr.FSK Üye .caner.' Alıntı: Ömer Sandığı kişi By FSK ymıs. Genişletmek için tıkla ... Ben ömer değilim yanlış anlama sadece devamını getirdim
.caner.' Alıntı: Ömer Sandığı kişi By FSK ymıs. Genişletmek için tıkla ... Ben ömer değilim yanlış anlama sadece devamını getirdim