Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

coldman41

coldman41

Üye
Beni bırakın kendi halime
Çok bitkinim ama direneceğim
Terapi ordularinizi geri cekin artik
Savaşın galibi bendim! dedim ve kaçtılar

Haluk.

Haluk.

Üye
Fuat kosamiyordu kilosundan dolayi. Ve hizlanmak icin yellenmesi gerekiyordu.

.caner.

.caner.

Üye
Bende Rap i bırakıp Metal dinlemeye başladım. O sırada Efsane gruplardan Iron maiden ın Fear of the Dark (en sevdiğim şarkılardan biri :ehe ) çalıyordu.

Haluk.

Haluk.

Üye
Ama midem bulandi rapa dondum ve birdaha birakmayacagima yemin ediyorum.

coldman41

coldman41

Üye
son ses gölge haramileri dinlemeye başladım :)

Haluk.

Haluk.

Üye
Aniden dunyadaki en iyi albumu yapmaya basladim. Ve yaptim

.caner.

.caner.

Üye
Diye hayal ettim. Kendi kendime Rap de neymiş diyerek başladım tekrar metal dinlemeye. Ama album cikartmak aklima yatmıştı. Dünyanın en iyi Metal albümünü cikarttim.

Haluk.

Haluk.

Üye
Diye hayal ettim. Kendi kendime Rap de neymiş diyerek başladım tekrar metal dinlemeye. Ama album cikartmak aklima yatmıştı. Dünyanın en iyi Metal albümünü cikarttim.

Ve bir anda uyandim ve harbiden.yemim.ettim rapi birakmicama

Bahaxi

Bahaxi

Üye
sonra actım radyoyu ve that power ı dinlerken kendimden gectim :)

serecans

serecans

Üye
kendime geldiğimde çıktım dışarı Moskova sokaklarına sonra bir apteka(eczane) buldum pişik kremini alıp doğru eve gittim

Jan

Jan

Üye
Sonra durup düşündüm deeriiiinnn derinnn düşündüm müzik dinlememem gerektiği kanısına vardım .. Çünki kendimle barışık olamıyordum.. İstanbul da bir başımaydım karanlık çökmüştü gözlerimde öyle.. Bir umut ışığı arıyordum devamını getir oyununda.. :A mahfettim konuyu ve hemen buradan uzaklaştım :D

Haluk.

Haluk.

Üye
O sirada teroristler geldi. Ve beni oldurduler

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Saniyordum ama oldurmemisler, sonra ucan kafa attim

iOSait

iOSait

Üye
Sonra terorist kampini bastim tek kasli gerillalar birbirleriyle fantezi yapiyolardi :D :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Sonra uca uca matkap mertepesine gectim ve hepsini daga monteledim :ehe

Haluk.

Haluk.

Üye
Terorist geldi tabancasiyla oldurdu beni olmeden onceki.son sozlerim se yemin ederm bi dAha yazmicam olddu :ehe

iOSait

iOSait

Üye
Terorist geldi tabancasiyla oldurdu beni olmeden onceki.son sozlerim se yemin ederm bi dAha yazmicam olddu :ehe

Sonra ozel timler geldi bi tane gerillayi tam tekkasinin ortasindan vurdu diyer terorist hemen tuvalete gidip kasina agda atti ve timciler onu vuramadi :D :D

La iyice sefkat tepeye benzedi ha

Haluk.

Haluk.

Üye
Yemin etmistim yazmicama ama yazdim iste sonra bana tuvaleti yedirdiler :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Arkadaslar bu konu dalga gecilebilecek bir konu degil degistirelim konuyu.

Haluk.

Haluk.

Üye
Ben ellerinden kurtuldum. Yolda sagoya rastladim ve artik onunla ayni evde oturuyoruz beraber konser felan yapiyoruz

Üst Alt