Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
coldman41
Üye
Beni bırakın kendi halime Çok bitkinim ama direneceğim Terapi ordularinizi geri cekin artik Savaşın galibi bendim! dedim ve kaçtılar
Haluk.
Üye
Fuat kosamiyordu kilosundan dolayi. Ve hizlanmak icin yellenmesi gerekiyordu.
.caner.
Üye
Bende Rap i bırakıp Metal dinlemeye başladım. O sırada Efsane gruplardan Iron maiden ın Fear of the Dark (en sevdiğim şarkılardan biri ) çalıyordu.
Haluk.
Üye
Ama midem bulandi rapa dondum ve birdaha birakmayacagima yemin ediyorum.
coldman41
Üye
son ses gölge haramileri dinlemeye başladım
Haluk.
Üye
Aniden dunyadaki en iyi albumu yapmaya basladim. Ve yaptim
.caner.
Üye
Diye hayal ettim. Kendi kendime Rap de neymiş diyerek başladım tekrar metal dinlemeye. Ama album cikartmak aklima yatmıştı. Dünyanın en iyi Metal albümünü cikarttim.
Diye hayal ettim. Kendi kendime Rap de neymiş diyerek başladım tekrar metal dinlemeye. Ama album cikartmak aklima yatmıştı. Dünyanın en iyi Metal albümünü cikarttim.
Ve bir anda uyandim ve harbiden.yemim.ettim rapi birakmicama
Bahaxi
Üye
sonra actım radyoyu ve that power ı dinlerken kendimden gectim
serecans
Üye
kendime geldiğimde çıktım dışarı Moskova sokaklarına sonra bir apteka(eczane) buldum pişik kremini alıp doğru eve gittim
Jan
Üye
Sonra durup düşündüm deeriiiinnn derinnn düşündüm müzik dinlememem gerektiği kanısına vardım .. Çünki kendimle barışık olamıyordum.. İstanbul da bir başımaydım karanlık çökmüştü gözlerimde öyle.. Bir umut ışığı arıyordum devamını getir oyununda.. :A mahfettim konuyu ve hemen buradan uzaklaştım
Haluk.
Üye
O sirada teroristler geldi. Ve beni oldurduler
MaxiHan
Üye
Saniyordum ama oldurmemisler, sonra ucan kafa attim
iOSait
Üye
Sonra terorist kampini bastim tek kasli gerillalar birbirleriyle fantezi yapiyolardi
MaxiHan
Üye
Sonra uca uca matkap mertepesine gectim ve hepsini daga monteledim
Haluk.
Üye
Terorist geldi tabancasiyla oldurdu beni olmeden onceki.son sozlerim se yemin ederm bi dAha yazmicam olddu
Sonra ozel timler geldi bi tane gerillayi tam tekkasinin ortasindan vurdu diyer terorist hemen tuvalete gidip kasina agda atti ve timciler onu vuramadi
La iyice sefkat tepeye benzedi ha
Haluk.
Üye
Yemin etmistim yazmicama ama yazdim iste sonra bana tuvaleti yedirdiler
MaxiHan
Üye
Arkadaslar bu konu dalga gecilebilecek bir konu degil degistirelim konuyu.
Haluk.
Üye
Ben ellerinden kurtuldum. Yolda sagoya rastladim ve artik onunla ayni evde oturuyoruz beraber konser felan yapiyoruz