Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ve bize şöyle dedi: Aferim aslanlarım maxicep fu'yu geliştirip Hackless arkadaşınızı kurtardınız ve bu yüzden sizi döveceğim dedi

.caner.

.caner.

Üye
Ve ağzimizi burnumuzu kırdı derken...

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

PixelWolf

Üye
bizi dövdü ve öldük

.caner.

.caner.

Üye
Canlandık

PixelWolf

Üye
Sonra siz hala burda mısınız dedi öldük

.caner.

.caner.

Üye
Ölümsüzlüğü bulduk kedi006 nin oldurmelerine karşı bağışıklık kazandık.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve kedi006
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Biz nede olsa maxicep üyesiydik ve biz ölümsüzdük kedi006 artık bu ölme canlanma olayları ile yok olacaktı ve bizim ekip kedi006 için şöyle bir şey yapalım dedik ve

• Beğen
Tepkiler: kedi006 ve .caner.

PixelWolf

Üye
ama o hala burdaydı. çünkü o yok olamazdı. o bir vampirdi ve o gerçek bir ölümsüzdü. gerisi uydurmaydı. zaten Twilight'taki vampirler parçalara ayrılıp yakılarak yok ediliyordu. o zaman biz de onu...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
'Twilight felan boş işler bunlar' diyerek bir kaç dakikalığına Ajdar dinlettik. Ölümsüz denilen şey kendi kendini öldürdü.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve TeknoÖmer

PixelWolf

Üye
'Twilight felan boş işler bunlar' diyerek bir kaç dakikalığına Ajdar dinlettik. Ölümsüz denilen şey kendi kendini öldürdü.
derken Twilight'taki vampirlerin kendini öldüremeyeceğini okuduğumu hatırladım. :ehe

.caner.

.caner.

Üye
Twilight a ban atti .caner.

PixelWolf

Üye
Twilight a ban atti .caner.
Twilight'a laf yok, laf edene af yok dedim ve .caner.'i kestim. Ama ilk defa ölmemiştim. Twilight sevdiğim için kedi006 bana aferin diyip gitmişti. Bir daha dönmeyeceğine söz verdi.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
.caner. ölmemişti ve biz maxicep fu'yu üzerinde denedik kedi006'ya ve yok oldu artık aramıza Mobilator'de katılmıştı ve Staff35 onu dahi iyi bir maxicep fu'cu yaptı ve artık biz 4'lü bir guruptuk vampirler bile bizi yenemezdi

• Beğen
Tepkiler: Mobilator

PixelWolf

Üye
zaten kedi006 gittikten sonra bir daha vampir gelmedi. ama 4'ümüz de eski anılarımı hatırlayıp zindana girdik. çok öncelerde sürekli zindana girerdim. zindanı özlemiştim.

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
zaten kedi006 gittikten sonra bir daha vampir gelmedi. ama 4'ümüz de eski anılarımı hatırlayıp zindana girdik. çok öncelerde sürekli zindana girerdim. zindanı özlemiştim.

Evet girdik ama ben (TeknoÖmer) arkadaşlarımı yormamak için tek başıma zindanı atom bombası atılmışa çevirdim ve arkadaşlarla gittik

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Twilight'a laf yok, laf edene af yok dedim ve .caner.'i kestim. Ama ilk defa ölmemiştim. Twilight sevdiğim için kedi006 bana aferin diyip gitmişti. Bir daha dönmeyeceğine söz verdi.

Kedi006 da aramiza katilmişti artik 5 kisi idik.

PixelWolf

Üye
kedi006 çok istediğimiz için aramıza katılmıştı. hem o bir vampirdi. bizi her türlü yaratıktan korurdu. hızıyla, dişleriyle, zehriyle, gücüyle, soğuk teniyle bizi korurdu. böylece hep beraber toplanıp dağa kamp yapmaya gittik. aniden önümüze bir vampir daha çıktı. kedi006'dan daha yaşlı olduğu için kedi006 onu öldürebilirdi.

.caner.

.caner.

Üye
Tek hamle ile yere indirdi kedi006 yaşlı vampiri.

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Bahaxi

Bahaxi

Üye
staff işini bitirdi ve arkadaşlarından 1ine maxifu uygulamak istiyodu :ehe

.caner.

.caner.

Üye
Staff35 kedi006 ile vs. Attı kazanan vampir olan kedi006 idi artiķ staff35 de vampirdi, ayrica maxicepfu da biliyordu. Çok gucluydu

• Beğen
Tepkiler: kedi006

Üst Alt