Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
PixelWolf
Üye
sonra polat abi ruhum sizlerle diyip öldü. ruhu geldi beni öldürdü.
.caner.
Üye
Sonra ben onun ruhunu haps ettim.
PixelWolf
Üye
ben de öldüm
Invoke
Üye
Ordan gambolla memleketenin cımbıllı efendisi geldi elinde çıbıh denilen bir asa vardı. Çıbıhı ölenlerin üzerinde bir gezdirirken bir şeyleri söylüyordu gözleri gitti ve yere düşüp, bayıldı. Ölenler dirilmişti ve cımbıllı efendinin ayılması için "ayılana gazoz bayılana limon" türküsünü söylemeye başladır...
PixelWolf
Üye
söyledikleri şarkıyı duyunca öldüm
.caner.
Üye
Canlandım
PixelWolf
Üye
yine öldüm
achambo
Üye
sonra kendime vurmaya başladım ben niye durmadan ölüyorum diye
PixelWolf
Üye
çünkü kendimi öldürmeyi seviyorum diye bağırdım. ölüydüm ama yine öldürdüm kendimi.
Invoke
Üye
güzel yazsanıza , adamın ayılması lazım öldürüyonuz diriltip tekrar öldürünüyoz sonra niye ölüyorm diye kendini dövüyo
O kadar yazdım gambollu meleketinin cımbıllı efendisine odaklanın
.caner.
Üye
Cımbıllı efendı ayıldı çıbıhla kovaladı bizi biz yusuf yusuf Cımbıllı efendi hepiniz Öleceksin iz dedi. Tabi ben sevinçten gobek atıyorum haha yine ölucem diye çıbıhı ustumuze ...
Cımbıllı efendı ayıldı çıbıhla kovaladı bizi biz yusuf yusuf Cımbıllı efendi hepiniz Öleceksin iz dedi. Tabi ben sevinçten gobek atıyorum haha yine ölucem diye çıbıhı ustumuze ...
attı. Yağmurlu gecede .ıbıh havada bir mızrak arkamızdan gelirken, birden bir kuş çıbıhı kaptığı gibi havalandı. Cımbıllı efendi yere oturup ağlamaya başladı, gözyaşları yağmur suyuyla temas ettikçe bir buhar yükseliyordu. İçimizden "vay şer**siz büyücü" dedik. Gittik bi tepih attık. Öldü orda. Haydar, tepihi atıp cımbıllıyı öldüren mahmutu öldürdü, sonra kuş gelip mahmutu öldürdü. Çıbıh da kırıldı. Gökten 3elma düştü herkes ölü olduğundan kimseye düşmedi. Kurtlandılar. Kurtlar, cımbıllının büyülü bedeniyle büyüdüler, cesetlerle beslendiler, artık Rambolda sakinlerinin başında çok daha büyük bir bela vardı.
.caner.
Üye
Canlandim yine ben lanetler saciyorum etrafa sonra ben acıktım tabi yemek aramaya çıktım bi kedi gordum dedimki bundan iyi yemek olur. Nasıl olsa satanistim. Öyle bi kosuyorumki twilight daki Edward yanımda kaplumbağa yakaladım kediyi bu kedi Cımbıllı efendiye dönüştü. ..
çıbıh nasıl üstüne çullanacak la son kelimeyi okuyup mu yazıyon
TeknoÖmer
Üye
Diye söylendim, ve John ile Billy benim igalaxyonelumia telefonumu kaçırdı ve onları Çimbilli efendiye şikayet ettim ve sonra Çimbilli efendi onları Ajdar Suretine çevirdi onlarda Çikitamuz diyip duruyordu ve sonra
.caner.
Üye
Şahdamar i söylediler
Invoke
Üye
Bu duyanların sonu olmuştu şahdamarı duyan çikitayı, çikitayı duyan şahdamarı söylüyordu. Ajdar bir virüs gibi yayılıyordu. Ve önlenemiyordu. Çok korkunçtu. Dünya ajdarlaşıyordu...
fk555897
Üye
Sonra Ajdar geldi ve çikitamuz u söyledi. Bu nadide sesi duyan herkes kendi seslerinin ne kadar kötü olduğunu anlayıp ağlayarak normale dönmeye başladı.
TeknoÖmer
Üye
Sonra bende Ajdar'a maxicep fu uyguladım ve Ajdar komada ve Bakırköy Hastanesi'nde, Orda ona bırakın doktorları deliler bile uğraşmıyor ve daha sonra