Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öldürdüm vücudunu bıçakla cizdim .gercekten büyük zevk veriyodu.bıcagı deydirdikce derisinin ikiye ayrılması ve krema gibi kanın fışkırması.onu gömdüm.....
öldürdüm vücudunu bıçakla cizdim .gercekten büyük zevk veriyodu.bıcagı deydirdikce derisinin ikiye ayrılması ve krema gibi kanın fışkırması.onu gömdüm.....
Ve Deniz kenarında bir denizadamı gördüm ve onu bi güzel
Legendary.
Üye
Deniz Adamı ney lan
Yakaladım Artık benim esirimsin dedim ama zamanla ısındım ona.
Artık adada sıkılmayacaktım. Deniz Adamla çok iyi iki arkadaş oldu. Bana Nefesimi uzun süre tutmayı öğretti ve adadan kurtulmanın yolunu..
Yakaladım Artık benim esirimsin dedim ama zamanla ısındım ona.
Artık adada sıkılmayacaktım. Deniz Adamla çok iyi iki arkadaş oldu. Bana Nefesimi uzun süre tutmayı öğretti ve adadan kurtulmanın yolunu..
O yara izine bakınca şok oldum! Yıldırım şeklinde bir yara izi sağ gözünün üzerindeydi ve ben ona "Harry teyze?" dedim. "evladım ne harrysi? Harry diye kadınmı olur" dedi. E tabi bende sacmalamistim. Pardon teyze dedim. Ve onu bi güzel
mesutgaga
Üye
yere yatırıp patakladım.evladım dur teyze dövülürmü diye bagırıyodu ama o benim amcamdı -.-e
balabanya
Üye
ve bana bi hayli kızmıştı eve götürüp tuvalete kitlemişti işte o an tuvaletimi yapıp cama bakmıştımki ne göreyim ...
halil_2550
Üye
insan başlı bi at
balabanya
Üye
benim adım tatar ramazan bende bu oyunu bozmassam
Asteroid9
Üye
Seni bi güzel
mesutgaga
Üye
ham yaparım dedi bende actım bide ne görim birisi geliyor hemen davrandım...
kunduzz01
Üye
Birden uyandım. Kendimi zindanda buldum. Test kitabını actım. zindanda test cozmeye basladım.
mesutgaga
Üye
ve bir bardak cay getirmekerini söyledim....
KordonCeLiL-dG-
Üye
çayı fondip yapıp içtikten sonra
Asteroid9
Üye
Gardiyanları bi güzel
mesutgaga
Üye
ham yaptım ardından bi fare öldürdüm farenin annesi beni dövdü ve ....
Shaunx
Üye
Hastaneye gittim. Dikis attilar heryerime. Sonra terziye gittim ve