Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

halil_2550

halil_2550

Üye
Bide ne göreyim uzaylılar karşıma çıktı sonra

mesutgaga

mesutgaga

Üye
verdigim kararı gercekleştirip dünyaya atladım fakat ortada benden eser kalmamıştı yerden parçalarımı topladılar ve ben öldüm ...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
((öldürmesene adamı :zzz:))

parçalarımı karıncalar bir araya getirip japon ile yapıştırdılar sonra eskisinden daha sağlam oldum ve ev üstüme düştü ama

mesutgaga

mesutgaga

Üye
evde üstüme cullanınca karıncalarla birlikte ezildigim icin beni tekrar yapıştırıp diriltecek herhangi birşey kalmamıştı.hazin sonum bu şekilde gerçekleştigi icin mutluydum aslında çünkü cocuk oldugum icin cennete girdim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Diye fikirler geçti kafamdan sonra kendime geldim ve ev üstüme düştü ama ÖLMEMİŞTİM olay şöyle oldu

(öldür hadi):kıskıs:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
üstüme düşen ev karıncaları öldürdü ama benim peşimi bırakmayan şöhret canavarı beni hala nefsime hapsetmek icin benim peşimdeydi.bana zehirli bi parfüm sıktı ismi fame'di.prfümde sahibi olan canavar gibi karanlıktı.ben artık degişmiştim.zevklerimin efendisi olan nefsi dinliyordum sadece.bu duruma dayanamayıpp intihar ettim.(cocuk 17 yaşında ölür ailesi cocugu acılar icinde mezara verir.bu acı ve inanılmaz olay 1977 de wall street adını almadan önce manolya sokak denilen yerde gercekleşmiştir)
yazar:stefanie joanne angelina germanotta

Legendary.

Legendary.

Üye
Ölmedim diye sevinmeye başladım kendime tokat atıyordum evet rüya değildi ölmemiştim,Sevincimden oynarken ayağım takıldı ve yere düşerken demir boğazımdangirdi deldi geçti..Öldüm...

:hmmm

cagatay.adg

Üye
Bu oyun nasıl yukleniyor

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sanmıştım sonra gözümü hastanede açtım ve yanımda savaşçı vardı şaşırmıştım savaşçı bana

mesutgaga

mesutgaga

Üye
elini verdi.beni kaldırarak nasılsın dostum dedi...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
sen daha ölmedinmi be çocuk deyip beni kaldırdı ve...

halil_2550

halil_2550

Üye
Tokatlamaya başladi

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bu baskı altında çok küçük kaldım ve kalbim daha fazla dayanamayıp öldü...
HAZİN SON...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bu baskı altında çok küçük kaldım ve kalbim daha fazla dayanamayıp öldü...
HAZİN SON...

(sonunu getirmeyin şunun)
kalbim öldü ama yeni kalp bulunca kalp nakli ameliyatı olup yeniden dönmüştüm hayata.annem ellerimden tutuyordu.iki sevgilimde kapıda bekliyordu...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
sevqilimin ikiside birbirinden çok qüzeldi bu karşısında afallamıştim kafam allak bullaktı hislerim kalbim değşti

mesutgaga

mesutgaga

Üye
degişebilecegini sanıyordum ama beynim yerindeydi.yine aynı hislerle doluydum .bu arada annem cok güzel olmuştu ve bana nasıl oldugumu sordu.odaya aniden hemşire daldı.agzından köpükler akıyordu.hemşire zombi olmuştu.yaratıklar halen peşimdeydi .kalbim agrıyordu ne yapcagımı bilemiyordum...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sonra savaşçı yine geldi ve bana kırmızı pot verdi hiç bir şeyim kalmadı sonra elime bi kılıç ve bir kalkan verdi sonra savaşmaya başladım hemşirenin arkasından bir sürü zombi geldi hala eziktim sonra zombilerin efendisi geldi ve önüme bi bomba attı sonra geri sayım başladı 10...
9...
8...
7...
6...
5...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
hastanenin penceresinden atladım.ve yanımda bir anka kuşu bitiverdi.kanatlarına tutundum ve ucuyordum şaka gibiydi.güneş sistemi dışına cıktık.güneşe cok yaklaştık.kuş sıcaktan patlayıverdi...

halil_2550

halil_2550

Üye
ama tam o sırada astral seyahatten çıktım kalbim patlayacak kadar hızlı atıyordu

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ve sonunda patladı.kalp nakliyatı olayı gercek oldu sanrım hemen hastaneye kaldırıldım.olleeeeyyy artık yeni bi kalbim var...

Üst Alt