Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

somurtukk

somurtukk

Üye
ve karsısına biri cıktı.. tüm hayallerını elınden aldı o biri.. buna dayanamadı ve bıraktı kendını bogazın derin sularına...

everest22

everest22

Üye
Tam o sirada bir genç kiz suya atladi bizimkini kurtarmak için AH işte sevgi işte aşk işte yaşama mücadelesi derken 2 genç okadar yüksekten suya düşünce betona çarpmiş gibi oldular ve Bir sali Sabahi Toprağa verildiler

Allah Tksilatlarini affetsin bu hikaye hiç sarmiyo AMA Not: Eğer biri gene bu kahramani rüyadan uyandirirsa valahi isyan edicem :D

cukuleaks

Üye
Toprağa verildiler ve topraklarına su verilince erkek olan genç isyana girer ulan ben su istemiyorum diye yemin ettim lan der bedeni karıncalanır ve uyanır. Mezarından kalkar.

Evet yanlış anlamadınız. Suyla okadar içli dışlı olmuştuki mezarındada su dökülünce hem ruhani alem hem suyun laneti birleşmiş ve artık ondan suyun laneti gibi özel bir güc oluşturmuştur.

Artık duştan duşa gusulden gusulr koşmaktadır. Suyun laneti ondadır. Kaplıcaların abonesi olmuştur.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bütün dünyada tanındı suyun lanetli insanı olarak tanındı kötülerin düşmanı iyilerin dostu. Bütün cenabetlere gusül aldırıyodu :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ama hayatındaki bu yolun yol olmadının, bu duruma dur demesi gerektiğinin farkındaydı. Tam parkta bu durumu düşünürken uzaktan onu izleyen Angelina Jolie yi görür...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Gider tanışır ve evlenirler :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ama Angelina da bir gariplik vardır...

everest22

everest22

Üye
Angelinanin 3 Milyon 768 Bin Evlatlik çocuğu vardir balicisinden tinercisine ne ararsan angelinanin evindedir

Kerim.

Kerim.

Üye
derken uyandi ve bu gorduklerinin ruya oldugunu fark etti:ehe Ardından okulda sınavı olduğunu hatirladi ve hemen ders calismaya basladi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Uykulu uykulu bişey anlayamadı zayıf aldı babası dövdü :D

MeLih_061

MeLih_061

Üye
" Babacım söz çalışıp düzelteceğim " demeyi isterdim ama içim el vermedi böyle demeye. Ders çalışacağım diye odama girdim ama ben başka bir şey ile uğraşıyordum. Ne miydi o ? ...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Sevgilimle mesajlaşıyodum :)

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Herşey çok güzel gidiyordu ve birden babam içeri girdi !

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Sen adam olmazsın dedi aldı kemeri eline :D

Kerim.

Kerim.

Üye
ve elimden telefonu aldi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Babam Hackless nerde tıkandık gitmiyo konu dedi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sonra beni kıyafetlerimle duşa sokup ıslattı. Kendisi de o arada kemeri sağa sola vuruyordu :S Çok korkuyordum :S

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Enson döverken hatırlıyodum gözümü açtığımda hastanedeydim :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
O an farkettim ki dayak yemek üzereyken bile olsa duş almayı özlemişim :ehe

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bi gusül aldım ohhh iyi gitti :ehe

Üst Alt