Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Messi bana baktı ben messiye. Sonra aklıma birşey geldi ve o malum el hareketi olan "muck" hareketini yaptım. Messi heyecandan "Yapma lan , etme lan " demeye başladı onun açığını artık bulmuştum
semihguney
Üye
20 tane bacak arası çalım yapmıştım , messiyi başka takıma kovup beni aldılar
Kiziltilki1
Üye
Artık barcelonada oynamaya basladım. Kızlardan buyuk ilgi goruyordum. Bir mactan sonra adı andriyana olan bir kızla tanıstım ve
mucahitherken
Üye
Onla bi otel odasına gttk.
semihguney
Üye
orda pişti oynadık
mucahitherken
Üye
pistiden sonra yatağa grdik
Kiziltilki1
Üye
Yatağa sığmadık ve ona bir tekme atıp sen yerde yat dedim. O da kabul edip yerde yattı.
BrainHacker
Üye
O an babam gurultuye uyanıp geldi
"yakaladum suc aletleri bir adet rus karisi ve 1 adet tv"
Kiziltilki1
Üye
Otelde babama senin ne işin var burda diye sordum. Oda
semihguney
Üye
cevap veremedi tabi , aramızda kalsın bu olay dedi . Bende ...
BrainHacker
Üye
"hiic sadece 1 gün kafamı dinlicektim dedi" babab otel odasına geri dondu.Ben tabi annemi aldatmasina cok kizdim,onu anneme diyecektim
Kiziltilki1
Üye
Annem beni bu halde gormemeliydi. Cunku once benden korkar sonra sana ne oldu boyle diye bende unlu turk doktorlarına guvenim tamdı ve ameliyatla fazlalıklardan kurtuldum. Ameliyat basalılı gecti ve normale dondum. Annemin yanına gittim.
ismail
Üye
ve yaptığı su böreğinden yedim biraz sonra..
semihguney
Üye
yine acıktım . Annemde bana
Kiziltilki1
Üye
Karnıyarık tatlı olarakta kazandibi yaptı. Yemeği yedim. Ameliyat sonrası futbol hayatım bitmisti ama annem icin buna değerdi.
BrainHacker
Üye
Ancak yine kurt gibi actım.işte o an 3 tane midem olduğunu anladım